Prakalbo Remigijaus Morkevičiaus mylimoji: „Meile mano, prašau, grįžk namo“

Bušido kovotojo Remigijaus Morkevičiaus nužudymas sukrėtė visą šalį, tačiau skaudžiausiai garsaus sportininko mirtį išgyvena jo šeima.

R.Morkevičiaus mylimoji pasidalijo jautriais žodžiais.<br>Facebook nuotr.
R.Morkevičiaus mylimoji pasidalijo jautriais žodžiais.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 7:40 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:00 PM

Penktadienio vakarą R.Morkevičiaus mylimoji Raimonda Orvydaitė (30) socialiniame tinkle pasidalijo jausmingais žodžiais.

„Meile mano, prašau, grįžk namo“,- rašė Raimonda.

Po šių Raimondos žodžių komentatoriai linkėjo jai stiprybės,ramybės ir išreiškė užuojautą.

Primename, kad apie Remigijaus žūtį išgirdusiai jo gyvenimo draugei Raimondai trečiadienio vakarą prireikė skubios medikų pagalbos. Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, į jos namus atvyko greitosios pagalbos brigada. Dar vieno berniuko besilaukianti moteris greitu laiku gali gimdyti. Suteikę pagalbą medikai jos į ligoninę neišvežė.

Pilve tebesispardantis mažylis – antras bendras Raimondos ir Remigijaus vaikas. Pernai pora susilaukė sūnelio Perkūno. Iš ankstesnių santykių Remigijus turi trejų metų sūnų Mantą, o Raimonda – septynerių Marką.

Lietuvos garsenybes ši tragedija sujaudino. Žinomi žmonės ragina tautiečius nebūti abejingus ir padėti netektį išgyvenančiai R.Orvydaitei. Aukoti lėšas gedinčiai Raimondai ragino kikbokso pasaulio čempionas Sergejus Maslobojevas, grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad 34-erių R.Morkevičius trečiadienį žuvo pakirstas kulkos. Žudikas jo tykojo grįžtančio iš treniruotės Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.