Už Žilvino Trato ištekėjusi milijonierė atskleidė, kaip po nėštumo atsikratė 30 kilogramų

Lietuvių kilmės aktorius Žilvinas Tratas, užsienyje prisistatantis James'o Trato vardu, vos prieš kelias savaites paviešino, kas jo dukrelės mama ir mylima moteris.

Žilvino Trato mylimoji.<br>„Instagram“ nuotr.
Žilvino Trato mylimoji.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2016, 7:35 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:23 PM

Tai – buvusi rusų oligarcho milijardieriaus Nikolajaus Sarkisovo žmona Julija Liubičianskaja. Socialinėje paskyroje Julija demonstruoja ne tik pavydėtiną gyvenimo būdą, bet ir nepriekaištingą figūrą. Nors 36-erių moteris neseniai susilaukė jau trečio vaiko.

Kadangi nėštumo metu moteris neviešino nuotraukų, kuriose būtų matyti pilvukas, netruko pasklisti kalbų, gal ne ji pati išnešiojo kūdikį.

Likus vos kelioms dienoms iki Naujųjų, Julija paviešino nėštukės nuotrauką ir atskleidė paslaptį, kaip jai pavyko taip greitai atsikratyti priaugto svorio.

„Draugai, jūs labai dažnai manęs klausiate, kaip man pavyko taip greitai numesti nėštumo metu priaugtą svorį ir susigrąžinti buvusias formas. Mano naudotas būdas nėra slaptas. Nėštumo metu aš įprastai priaugu apie 30 kilogramų.

Tačiau atsikratau jų beveik iš karto, nes, visų pirma, turiu daug valios. Paprasčiausiai, visiems rekomenduoju gerti daugiau vandens, nuolat tai sakau. Ir, žinoma, daryti kuo daugiau kardio pratimų. Pirmąjį mėnesį po gimdymo organizmui reikėtų leisti pailsėti ir nepamiršti pasirinkti tinkamos subalansuotos mitybos.

Po gimdymo tikrai nepatarčiau iškart imtis stiprių fizinių pratimų, aktyvių treniruočių, nes tai nesuteiks kūnui jokio norimo efekto. Reikia daugiau vitaminų ir noro. Tai ir visa paslaptis. Taip kad nereikia bijoti gimdyti ir nepamirškite tikėjimo galios“, – rašė J. Liubičianskaja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.