Aferų meistro sūnaus Eriko Rachinšteino išrinktoji tuokėsi pasipuošusi juoda suknia

Paskutinę 2016-ųjų metų dieną Vilniaus santuokų rūmuose susituokė itin ryški pora. Tai aferų meistru tituluojamo Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas Rachinšteinas (26 m.) ir projekto „Olialia“ mergaitė, įmonės „Keliones.lt“ vadovė Monika Sesickaitė (27 m.). Tik štai tas ryškumas vertinamas prieštaringai.

Eriko Rachinšteino ir Monikos Sesickaitės vestuvių akimirkos.<br>T.Bauro nuotr.
Eriko Rachinšteino ir Monikos Sesickaitės vestuvių akimirkos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2016, 1:55 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:01 PM

Jaunosios suknelė – dizainerio Juozo Statkevičiaus.

Ji maskavo suapvalėjusį Monikos pilvuką – pora laukia kūdikio. Erikas merginą sutiko prieš nepilnus metus. 

E.Rachinšteinas iki šiol keldavo siaubą restoranų bei naktinių klubų lankytojams bei apsaugos darbuotojams. Kur jis – ten konfliktai ir muštynės.

Su jo karštu būdu susidūrė ir smūgio stiprumą 2013 metais išbandė konkurse „Mis Lietuva 2012“ dalyvavusi ir „Mis publikos“ titulą laimėjusi Elita Citovičiūtė.

Tada E. Rachinšteinas pareiškė, kad E. Citovičiūtė konfliktą pradėjo pirmoji: „Ji man trenkė galva, o aš trenkiau atgal. Skamba kiek žiaurokai, tačiau ji man yra niekas.Manau, kiekvienas save gerbiantis vyras būtų taip pasielgęs.Kas ji tokia, kad galėtų elgtis kaip visiškai neišauklėta, nieko negerbianti panelė. Gal tik kiek per stipriai aš ją tada pamokiau, tačiau yra taip, kaip yra“.

Tokiu paaiškinimu vyras apstulbino visuomenę.

O Elita pasakojo priešingai. Anot jos, E. Rachinšteinas priekabiavo, bet buvo atstumtas, todėl savo galva trenkė jai į galvą.

Tai ne vienintelis atvejis, kai nuo Eriko nukentėjo asmenys. Nors jie kreipėsi į teisėsaugą, tačiau milijonieriaus sūneliui, kaip teigiama, vis pavyksta išvengti bylų.

Tik ne itin didelėmis baudomis jis atsipirkdavo ir dėl kitų pažeidimų, tarkim, kai neturėdamas teisės vairuoti, kelių policijos pareigūnams pateikė Tailande išduotą vairuotojo pažymėjimą, o kitąsyk – rusišką.

Iš Klaipėdos kilęs, nemažai laiko Latvijoje gyvenęs Sergejus Rachinšteinas kurį laiką buvo laikomas vienu turtingiausių žmonių Baltijos šalyse. Finansinius nusikaltimus vykdžiusiai grupuotei vadovavęs S.Rachinšteinas nuteistas pustrečių metų. Sulaikytas Vietname pagal Lietuvos išduotą Europos arešto orderį. Skirta pustrečių metų bausmė.

„Lietuvos ryto“ žiniomis, S.Rachinšteinas lygtinai į laisvę galėjo būti paleistas lapkritį, nes tuo metu suėjo trečdalis bausmės laiko, o tuomet galima teikti prašymą dėl lygtinio paleidimo.

Tačiau pagal Bausmių vykdymo kodeksą tokia informacija gali būti teikiama tik pačiam nuteistajam sutikus, o jis tam prieštaravo.

Garsiojo S.Rachinšteino marti M.Sesickaitė studijavo turizmo ir verslo specialybę. Viešumoje informacijos apie ją pasirodė, kai prisijungė prie projekto „Olialia“. Mergina turi seserį dvynę Simoną – ji ir paakino Moniką prisijungti prie žinomo projekto.

Monika šoko, jodinėjo žirgais, laisvalaikiu mėgo skrieti banglente. Apie save yra sakiusi, kad tikslų siekia bet atkakliai, yra užsispyrusi ir nepataisoma optimistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.