Su žmona besiskiriantis Mindaugas Stasiulis ir Gabrielė Martirosianaitė jau kurį laiką – pora?

Lapkričio pabaigoje Vilniaus miesto apylinkės teismą pasiekė radijo ir TV laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio (36 m.) ir Karolinos Stasiulės skyrybų byla. Po daugiau nei 5 metus trukusios santuokos būtent M.Stasiulis teismui pateikė skyrybų dokumentus.

Skyrybas išgyvenantis Mindaugas Stasiulis ir Gabrielė Martirosianaitė jau kurį laiką – pora?<br>LR archyvo nuotr.
Skyrybas išgyvenantis Mindaugas Stasiulis ir Gabrielė Martirosianaitė jau kurį laiką – pora?<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2017, 4:38 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:32 PM

Kurį laiką pramogų pasaulio užkulisiuose aidi žinia, kad skyrybas išgyvenantis vyras – nebevienišas. Garsus laidų vedėjas esą šildosi buvusios „misės“ Gabrielės Martirosianaitės (25 m.) draugijoje.

Naujienų portalo lrytas.lt šaltinių duomenimis, Mindaugas ir Gabrielė šiltus santykius palaiko jau netrumpą laiką. Atsirado tokių, kurie sako, kad tai gali būti ir tarnybinis romanas, kadangi Gabrielė dirba radijo stotyje M-1, kurioje Mindaugas eina programų direktoriaus pareigas.

Susisiekus su pačiu M.Stasiuliu ir užsiminus apie sklandančias kalbas, vyras nestokojo gero humoro jausmo: „Yra ir dar juokingesnių istorijų, apie kurias aš nei kalbėsiu, nei komentuosiu. Tikrai esu girdėjęs ir dar daugiau pasakojimų“, – kalbėjo jis.

Netrukus vyras pridūrė, kad apie asmeninio gyvenimo peripetijas jis niekam neprivalo duoti ataskaitos. „Aš niekada apskritai apie nieką nekalbėjau. O tuo labiau – apie tokius dalykus. Ir susigalvojimus, ir pasakas, ir komentarus nei noriu, nei turiu laiko komentuoti. Tai yra absoliučiai asmeniškas dalykas. Absoliučiai. Niekam nesu nieko skolingas“, – trumpai situaciją pakomentavo M.Stasiulis, kuriam santuoka su Karolina buvo antroji.

„Mano gyvenime viskas yra gerai, o apie tai, ką jūs klausiate – nieko nežinau“, – nedaugžodžiavo G.Martirosianaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.