Po avarijos stiprėjanti dainininkė Erika: „Blogiausia jau praeityje“

„Aš baigiu pasveikti. Blogiausia jau praeityje. Nuo šiol viskas bus tik labai gerai“, – džiugiai kalbėjo pernai rudenį avarijoje nukentėjusi skandalingoji kaunietė dainininkė Erika Škudzinskienė, daugeliui gerbėjų geriau žinoma Lisauskienės pavarde.

„Blogiausia jau praeityje. Nuo šiol viskas bus tik labai gerai“, – džiugiai kalbėjo pernai rudenį avarijoje nukentėjusi skandalingoji kaunietė dainininkė Erika Škudzinskienė, daugeliui gerbėjų geriau žinoma Lisauskienės pavarde.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Blogiausia jau praeityje. Nuo šiol viskas bus tik labai gerai“, – džiugiai kalbėjo pernai rudenį avarijoje nukentėjusi skandalingoji kaunietė dainininkė Erika Škudzinskienė, daugeliui gerbėjų geriau žinoma Lisauskienės pavarde.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jan 16, 2017, 10:57 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 3:15 AM

Moteris tikino, jog jos gyvenimas pamažu grįžta į įprastas vėžes, o stiprus skausmas, kurį ji kentė daugiau nei porą mėnesių, juntamas vis mažiau.

Mėnesį praleidusi Kauno klinikose ir dar maždaug tiek sveikatą stiprinusi vienoje iš Palangos sanatorijų atlikėja grįžo į savo namus Kaune, Šilainių mikrorajone.

Po avarijos stiprėjančią moterį vis dažniau galima sutikti vaikštančią ne tik aplink namus, bet ir mieste.

Moteris tikino, jog sveikata gal ir neleistų ilgai būti scenoje, bet ji vis dažniau pasvajoja apie rengiamus koncertus, kuriuos dėl avarijos teko atidėti.

Už tai, kad po nelaimės gali džiaugtis gyvenimu, kaunietė dėkoja likimui, medikams ir 25 metais jaunesniam savo vyrui Tomui Škudzinskui. Jis visą laiką buvo šalia smarkiai sužalotos žmonos.

„Tomas buvo kartu su manimi. Net kai buvau komos būklės, jis prie manęs budėjo. Dabar jis manimi labai rūpinasi“, – sakė moteris.

E.Škudzinskienė į nelaimę pateko pernai spalio 25 dieną. Vėlų vakarą ji buvo partrenkta Kaune, ties Baltijos gatvės 11-uoju namu esančioje pėsčiųjų perėjoje. Moterį parbloškė automobilis „Volkswagen Passat“, kurį vairavo 26 metų vyras. Policijos duomenimis, jis buvo blaivus.

Per nelaimę dainininkė patyrė daugybinių kūno sužalojimų, todėl buvo nuvežta į Kauno klinikas. Ji kurį laiką buvo panirusi į komą. Per eismo įvykį sužeistai atlikėjai buvo atlikta ne viena operacija. Moteriai lūžo ranka, koja, sužalota galva, vidaus organai.

E.Škudzinskienė neprisimena avarijos aplinkybių. Atlikėjai sunku patikėti, kad vairuotojas jos nepastebėjo perėjoje. Praėjusių metų pabaigoje ji drąsiai kalbėjo apie įtarimus, kad į jos gyvybę galėjo būti pasikėsinta. Tokios minties ji neatsisako ligi šiol.

„Laukiu policijos atsakymų. Neabejoju, jog tiesa išaiškės. Nežadu visko palikti“, – sakė E.Škudzinskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.