Garsenybės rinkosi į naujo restorano atidarymą: vištienos mėgėjams – tikras rojus

Kartais tam, kad taptumei vilniečių mėgstama maisto vieta užtenka vos poros mėnesių. Tą įrodė restoranas „Peri Peri“, kuriame galima pasimėgauti įvairiais būdais pagaminta vištiena. Restorano istorija daugeliui kelia šypseną.

Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (40)

Lrytas.lt

2017-01-19 19:07, atnaujinta 2017-04-11 21:48

Kuriamas įvaizdis, jog višta pati atsidarė restoraną. Ji yra pagrindinis veikėjas, kuris sau leidžia būti toks, koks nori. Tuo ketvirtadienio vakarą įsitikino ir šalies garsenybės.

Susipažinti su restorano meniu atvyko ir atlikėja, reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė. Žinoma moteris jau ne pirmą kartą lankėsi šiame Žirmūnuose esančiame restorane ir nenusivylė. Dainininkė pasakojo, jog yra didelė vištienos gerbėja, o „Peri Peri“ atrasti nauji, atrodytų, pabodusios vištienos skoniai jai paliko įspūdį.

„Turiu tokią tradiciją – kiekvieną sekmadienį su šeima apsilankyti vis kitame restorane. Vis bambėdavau, kad Vilniuje trūksta įvairesnių pasaulio virtuvių. Džiugu, jog pagaliau atsirado vieta, kuri sujungia Afrikos, Portugalijos virtuves. O Portugalija yra mano pati mylimiausia šalis. Smagu, kad pagaliau pasaulis pas mus atvažiuoja, o ne mums reikia važiuoti kažkur“, – sakė D. Filmanavičiūtė.

Vilniuje, Žirmūnuose, „Ogmios mieste“ įsikūręs restoranas svečius stebina ne tik vištienos patiekalais. Tuo galėjo įsitikinti ir į degustacinę vakarienę pakviesti žinomi veidai. Kviestiniams „Peri Peri“ svečiams buvo patiekta tai, ką restorano lankytojai jau spėjo pamilti ir įvertinti. Susirinkę skanavo įvairiais būdais paruoštą vištieną, vištienos iešmelius, saldžiųjų bulvių traškučius, karibietiškas „cole-slow“ salotas, naminį humusą.

Pagyrų sulaukė restorano pasididžiavimas – patiekalas „Krevečių jūra“, kuris net ir skeptiškai į krevetes žiūrinčius svečius stebino savo skoniu. Pagal specialų receptą marinuotos, grilyje keptos krevetės tapo viena iš vakaro pažibų. Desertui buvo patiekta tai, ko galima paragauti tik restorane. Pyragaičiai „Pasteis de nata“ kepami restorano desertų meistrės pagal tikrą portugališką receptą nepaliko abejingų.

Aktorė Redita Dominaitytė į vakarienę restorane atvyko su savo vaikais. Moteris juokėsi, jog jie niekada nevalgo krevečių, o štai „Peri Peri“ restorane mėgavosi viena po kitos. „Tikriausiai daugelis mamų su manimi sutiks, jog labai dažnai restorano pasirinkimą padiktuoja vaikų norai. Jei jie nesuvalgė išsirinktų patiekalų, į tą vietą mes negrįžtame. Tačiau čia šios problemos nebuvo. Jie su dideliu entuziazmu skanavo visus degustacinius patiekalus“, – pasakojo žinoma teatro aktorė.

Šventinėje vakarienėje taip pat apsilankė marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, socialinio projekto moterims „Trys seserys“ įkūrėja Rima Olberkytė su vyru Žydrūnu Stankumi, dizainerė Sandra Šernė su mama, dainininkė Augustė Vedrickaitė su širdies draugu, verslininkai Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi Medišausku, renginių organizatorė Elena Puidokaitė-Atlanta, „X Faktoriaus“ finalininkė Marija Grabštaitė.

Restorane prikėlėme vištieną iš miego patalų. Vištiena ilgą laiką nebebuvo laikoma restoraniniu maistu. Restorano meniu galėdavai rasti tik salotas su vištiena ar kepsnį. Vištieną perkame iš ūkininkų, tad daug kas nustemba dėl jos šiek tiek kitokios spalvos. Ji marinuojama parą specialiame marinate, kuris jai suteikia savito skonio. Vištieną kepame grilyje, gruzdiname. Tiesa, esame ir draugiški vegetarams, siūlome galybę garnyrų – sviestiniai ryžiai, šilkinė bulvių košė, avinžirniai, žirneliai, turime ir humuso bei salotų su avokadu“, – pasakoja restorano vadovė U. Mikelevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.