Andriaus Užkalnio gyvo humoro turas atšaukiamas – organizatoriai išsigando galimų pasekmių

Šiuo metu Kanadoje viešintį Andrių Užkalnį pasiekė nemalonios žinios iš už Atlanto – organizatoriai nusprendė atšaukti jo „stand-up“ komedijos turą „GRAND SHOW“, vasario–kovo mėnesiais turėjusį vykti didžiausiose šalies arenose.

Andriaus Užkalnio gyvo humoro turas atšaukiamas – organizatoriai išsigando galimų pasekmių.<br>LR archyvo nuotr.
Andriaus Užkalnio gyvo humoro turas atšaukiamas – organizatoriai išsigando galimų pasekmių.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2017, 2:09 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 8:18 PM

„Kaip ir prieš kiekvieno projekto pradžią, organizavome vadinamąsias „focus“ grupes, į kurias kviečiami įvairių socialinių grupių ir amžiaus atstovai, kad galėtume realiai įvertinti programos turinį ir kaip ją priima žiūrovas.

Po keleto jų, susumavę publikos atsakymus ir nuomones, nusprendėme veikiau patirti šiokių tokių nuostolių ir atsisakyti projekto, nei vėliau tąsytis teismuose“, – teigia organizatorių atstovas.

„Lietuva tiesiog dar nepasiruošusi tokiam akibrokštui ant scenos – A.Užkalnio programa mane asmeniškai išvertė iš koto, tačiau kaip organizatoriai negalime sau leisti prisiimti atsakomybės dėl galimų nepilnamečių teisių gynėjų skundų bei kitų jautrių temų, kurios rutuliojamos A.Užkalnio šou.

Pasitarę su teisininkais nusprendėme šio projekto atsakyti, ypač po taip garsiai nuvilnijusio V.Grincevičiaus dainos „Šetone, prašau“ skandalo. Programa tiesiog per žiauri ir kol kas nepritaikyta plačiajai visuomenei“, – pridūrė UAB „Vabalo filmai“ vadovas Deividas Misiulis.

Susisiekus su pačiu A.Užkalniu, jis nedaugžodžiavo: „Šiuo metu atostogauju. Galiu pasakyti tik tiek, kad, savaime aišku, nusivyliau, nes į šį mano kūrinį buvo įdėta daug darbo ir energijos, tačiau jei profesionalai sako, kad ši programa gali pridaryti nemalonumų tiek man, tiek organizatoriams, turiu pasikliauti jų žodžiais. Gaila, tačiau net ir Užkalnis lygus prieš įstatymą.“

Anot organizatorių, A.Užkalnio „stand-up“ programa bus toliau tobulinama ir artimiausiu metu vis tiek pasieks gerbėjus: „O iki tol atsiprašome visų, įsigijusių bilietus, – pinigai kiekvienam jūsų bus gražinti bilietų platintojų nustatyta tvarka.“

Tiesa, pramogų pasaulio užkulisiuose sklando kalbos, kad iš tiesų A.Užkalnio šou arenose atšaukti, nes į juos buvo prastai perkami bilietai.

Pavyzdžiui, komikas Paulius Ambrazevičius įsitikinęs, kad būtent taip ir nutiko.

„Ir kas galėjo pagalvoti, kad rengti „stand-up“ komedijos turą arenose, pasirodžius du kartus kaip „stand-up“ komikui, nėra gera mintis... Visi galėjo pagalvoti, visi“, – feisbuke iš situacijos pasišaipė P.Ambrazevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.