Agnė Jagelavičiūtė patvirtino, kad į sceną lipo „padauginusi“, tačiau atsiprašyti neketina

Sekmadienio vakarą sostinėje vykusi apdovanojimų ceremonija neapsiėjo be skandalų. Vos tik stilistė Agnė Jagelavičiūtė (36 m.) pasirodė scenoje atsiimti apdovanojimo, kilo įtarimas, kad moteris kiek padaugino alkoholio.

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė.<br>„Tomas &amp; Lukas“ nuotr.
Stilistė Agnė Jagelavičiūtė.<br>„Tomas &amp; Lukas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-23 10:50, atnaujinta 2017-04-11 15:58

Netrukus ir visas socialinis tinklas „Facebook“ ūžė komentarais, kad stilistė nei rišlaus žodžio nesurezgė, nei su dailiais bateliais neišlaikė tiesios laikysenos. Apie tai galite skaityti čia.

Vis dėlto pirmadienio rytą socialiniame tinkle pasirodė ir pačios Agnės pranešimas. Moteris neneigė, kad sekmadienio vakarą išties padaugino, leido sau atsipalaiduoti nuo gausybės darbų, tačiau nė neketina atsiprašyti. Tai moters paskyroje užkūrė dar didesnę pirtį. Vieni stojo ginti Agnės, kiti – priešingai, svarstė, kad taip elgtis neetiška.

Antrą dieną iš eilės komentatoriai po kaulelį narsto A.Jagelavičiūtės pasirodymą scenoje. Iš dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės rankų atsiėmusi Metų feisbuko žvaigždės apdovanojimą stilistė nerišliai sakė padėkos žodžius.

Du kartus pakartojo, kad scenoje norėtų matyti Mantą Katlerį, kuris turi perskaityti visą eilę moterų pavardžių. Vis dėlto kuo baigėsi nominacijos įteikimas, nežinia. LNK televizija netruko ceremonijos nutraukti reklamine pertrauka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.