Agnę Jagelavičiūtę žinomi žmonės ir smerkia, ir palaiko

Sekmadienio vakarą sostinėje vykusi apdovanojimų ceremonija neapsiėjo be skandalų. Vos tik stilistė Agnė Jagelavičiūtė pasirodė scenoje atsiimti apdovanojimo, kilo įtarimas, kad moteris kiek padaugino alkoholio. Visai netrukus po to feisbuke užvirė karštos diskusijos.

Agnę Jagelavičiūtę žinomi žmonės ir smerkia, ir palaiko.<br>T.Bauro nuotr.
Agnę Jagelavičiūtę žinomi žmonės ir smerkia, ir palaiko.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2017, 1:53 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:28 PM

Vis dėlto pirmadienio rytą socialiniame tinkle pasirodė ir pačios Agnės pranešimas. Moteris neneigė, kad sekmadienio vakarą išties padaugino, leido sau atsipalaiduoti nuo gausybės darbų, tačiau nė neketina atsiprašyti. Tai moters paskyroje užkūrė dar didesnę pirtį. Vieni stojo ginti Agnės, kiti – priešingai, svarstė, kad taip elgtis neetiška.

A.Jagelavičiūtę stojo ginti verslininkė Daina Bosas. „Kam nepasitaiko. Buvo ir praėjo“, – po Agnės pasidalijimu komentavo žinoma moteris.

Televizijos laidų kūrėjas ir humoristas Haroldas Mackevičius rašė: „Būna. Praeis.“

Savo nuomonę išreiškė ir dainininkas bei kompozitorius Deivydas Zvonkus. „Toje tuštybių ir dirbtinių šypsenų mugėje Agnė buvo tikra nuoširdumo ir žmogiškumo ikona. Ji vienintelė buvo savimi, be jokios kaukės. Žmogus. Mua, mua“, – rašė D.Zvonkus.

Komunikacijos įmonės „Olive“ bendraturtė Agnė Grigaliūnienė nedaugiažodžiavo. „Myliu tave“, – rašė A.Grigaliūnienė.

Savo nuomonę socialiniame tinkle išsakė ir verslininkas Ugnius Kiguolis.

„Gyvename keistoje aplinkoje, kada tobula moteris dieną prieš išeidama kominė į sceną prieš visą Lietuvą pasiimti apdovanojimo koneveikia atvira patyčių formą kitą moterį už tai, kad toji apsivogė prieš dešimtmetį, ir gal gi mamos mašina per brangi pasirodė. Viena atsistatydina atsiprašiusi, kita net nemato poreikio atsiprašyti už viešą tobulą pasirodymą. Gal apdovanojimą iš solidarumo kitai nominantei perleistų? Ar čia dvejopi standartai tobuliesiems?Neprarask orumo dėl populiarumo! Agne, Juozai Liesi, Deivydai Zvonkau?“

 Turizmo agentūros bendraturtis Saugirdas Vaitulionis feisbuke pasidalijo savo mintimis.

„Atsakau visiems, kas klausinėjat: TAIP, Agnei už tai sumokėjo Karbauskis, kad nukreiptų dėmesį nuo Kildišienės. Pavyko labiau nei puikiai. Agne, love u iki mėnulio ir atgal“, – rašė Saugirdas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.