Už įžeidinėjimus dėl sūnaus Kristupas Krivickas Selui paskelbė atkirtį

Tarp TV laidų prodiuserio ir politiko Kristupo Krivicko ir dainininko Egidijaus Dragūno-Selo, rodos, perbėgo juoda katė. Socialiniame tinkle vyrai vienas kitam negaili aštrių žodžių. Po to, kai Selas aštriai pasisakė, esą tik dėl jo paaukotų pinigų išgyveno ankstukas K.Krivicko sūnus, vyras pratrūko.

Kristupas Krivickas.<br>D.Umbraso nuotr.
Kristupas Krivickas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2017, 1:28 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 3:13 PM

„Klausyk, Sele, daug nesiplėsdamas skiriu tau baudą – gali išpirkti savo įžeidimus ir dergimąsi pervesdamas 10 000 eurų į asociacijos „Padedu augti“ sąskaitą. Tavo paaukoti eurai bus skirti visiems Kauno klinikose esantiems neišnešiotukams.

Nepergyvenk, maniškio ten jau nebėra ir tikrai tu prie to neprisidėjai nė per nago juodymą. Bet yra daug kitų tarp gyvybės ir mirties esančių neišnešiotukų, kuriems gydytojai iš visų jėgų stengiasi padėti. Jiems tikrai daug visko reikia. Tokiam kilniam tikslui tiks ir tokio šūdžiaus kaip tu pinigai“, – iššūkį atlikėjui metė politikas.

Istorija užvirė po to, kai atlikėjas garsiai prabilo apie pinigų aukojimą įvairiausioms gydymo įstaigoms, kurios prisideda prie mažylių gerovės. Rodos, juk darbai – kilnūs. Tačiau Selas pabrėžė, kad tik dėl jo suaukotų pinigų K.Krivicko sūnelis – guvus ir augantis vaikas. Vaikutis vos 27 savaičių gimė praėjusių metų pavasarį.

„Klausyk, tu, nepavykęs deputate! Atsimink visam laikui! Kai tavo žmona neišnešioja kūdikio, jis lieka gyvas, nes tokie kaip aš savo sąžiningai uždirbtus pinigus paaukoju ligoninės įrangai! Ir kas paneigs, kad aš myliu Lietuvą. Aš tiesiog nekenčiu neteisybės, kuri panaši į tave!“ – atvirai rėžė atlikėjas.

Dar prieš beveik septynerius metus E.Dragūnas atidarė savo vardo fondą, į kurį nemaža dalis pinigų suplaukia už vyro koncertinę veiklą. Pristatydamas albumą „Aš kaip žąsis“, Selas visus pinigus už jų pardavimą paskyrė fondui.

2015-ųjų metų pabaigoje labdarai vyras paaukojo įspūdingą sumą – 61 tūkst. eurų. Atlikėjas apie gerus darbus niekuomet nebuvo linkęs kalbėti garsiai. Ne paslaptis, Selo koncertai surenka sausakimšas tūkstantines arenas. Kiekviename koncerte būna ir nemažai vaikų. Visi tie, kurie priklauso vaikų globos įstaigoms ar kitaip susiję su socialiniu rėmimu, paties atlikėjo sprendimu į jo koncertus eina nemokamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.