Nuo šiol desertinė siūlys ir skanius pusryčius, pietus bei jaukią vakarienę. Visų pamėgtai vietai tapus restoranu, rasti neužimtą stalelį bus dar sudėtingiau. Desertinės įkūrėja Laura Normantienė į savo komandą pasikvietė pripažintą ir didelę darbo patirtį geriausiuose šalies restoranuose turinčią virtuvės šefę Aldoną Gečienę.
Gėlių guru Mantas Petruškevičius pasirūpino ir išskirtiniu dekoru. Jau dabar sostinės Vokiečių gatvėje – pavasaris, nes aplink desertinę pražydo visų mėgstamos sakuros.
Šventinio vakaro metu šalies verslo ir pramogų pasaulio atstovai buvo pirmieji, apžiūrėję naują restorano interjerą, ir pirmieji įvertinę naujo valgiaraščio užkandžius bei desertus. Jiems buvo patiekta keptų Bretanės austrių su šampano putėsiais, tuno tartaras su graikinių riešutų aliejumi, ožkų sūrio kremu, parmezano traškučiu, avokadų ir agurkų salsa bei marinuotais imbierais, elnienos ir jautienos karpačio, žasų kepenėlių (foie gras), orinių pyragėlių (macarons) ir t.t.
Renginį vedė aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, o savo dainomis visus pakerėjo vieno gražiausių ir stipriausių balsų savininkė atlikėja Girmantė Vaitkutė.