Nustebino cinizmu – žiauriai nužudyta mergina pati kalta

Politikė Kristina Sulikienė šokiravo. Po tragiškų įvykių, kai buvo žiauriai nužudyta plungiškė Ieva Stazdauskaitė, apkaltino ją pačią.

Kristina Sulikienė.<br>LR archyvo nuotr.
Kristina Sulikienė.<br>LR archyvo nuotr.
Feisbuko įrašai.
Feisbuko įrašai.
Feisbuko įrašai.
Feisbuko įrašai.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 11, 2017, 12:28 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:52 AM

Visa Lietuva gedi šviesiaplaukės Ievos. Sunku patikėti, kai toks nusikaltimas nesujaudino kai kurių žmonių. Beje, Kristinos pasisakymai ne kartą buvo nesuprasti visuomenės.

„Mačiau žmones, rausiančius konteinerius. O čia iššvaistė keletą milijonų lavono paieškai. Ir dar svaidosi žaibais, reiškia užuojautas.

Ji pati pasirinko tokį likimą. Jai to reikėjo. Žmogus, kuris saugosi, nevažinėja naujais automobiliais, ir neturi s*kos veido išraiškos. Nepykite. Bet man negaila iš viso, nes nelabai suprantu, kuo ji čia tokia vertinga“, – žiaurius žodžius feisbuke liejo K.Sulikienė.

Tokiu pareiškimu ėmė dalintis kiti ir stebėtis, kaip įmanoma taip kalbėti. Nesusilaikė renginių organizatorė Erika Purauskytė ir rėžė jai:

„Vytauto didžiojo universiteto mokslo darbuotojos išmintis. Gyvenančios už mūsų visų pinigus, „šviečiančios“ mūsų studentiją. Štai kokią filosofinę magistro įžvalgą spjovė. Tai su ta Laisve, mielieji, mus visus! Tik viešumas ir visų mūsų neabejingumas padės tokius „šviesuolius“ išmesti iš švietimo sistemos“, – rašė ji.

VDU atstovė Ina Žurkuvienė portalui lrytas.lt tvirtino, kad K.Sulikienė nėra nei universiteto darbuotoja, nei studentų sąrašuose.

Vėliau VDU rektorius Juozas Augutis rašė: „Šiandienos šventinė nuotaika buvo sugadinta Kirstinos Sulikienės „mintimis“, kuriomis net nedrįstu dalintis. Viešai noriu pareikšti, kad K.Sulikienė niekada nebuvo VDU dėstytoja ir nėra nei studentė nei darbuotoja.“

Tenka tik apgailestauti, kad tokiomis, itin jautriomis akimirkomis trūksta empatijos ir supratingumo...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.