Skyrybas išgyvenanti Gintarė Karaliūnaitė: „Nenoriu būti gąsdinama, mušama“

Trečiadienį paaiškėjo, kad braška dainininkės Gintarės Karaliūnaitės (38 m.) santuoka. Jos vyras Marcas Andre Canuelis (35 m.) ją apkaltino bandymu iš jo atimti dukrą Sofiją (3 m.). Tokia žinia daugeliui buvo netikėta, tačiau tik ne G.Karaliūnaitei. Trečiadienio vakarą socialiniame tinkle Gintarė prabilo atvirai.

Po skyrybų skandalo Gintarė Karaliūnaitė prakalbo atvirai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Po skyrybų skandalo Gintarė Karaliūnaitė prakalbo atvirai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2017, 10:22 PM, atnaujinta Apr 6, 2017, 10:18 PM

„Ačiū visiems už palaikymą, esu tikrai šokiruota, kaip vis dar rūpi visiems mano gyvenimas. Nors ilgą laiką ir vengiu viešumos ir gyvenu paprastą, kaip ir daugelis, gyvenimą.

Šiandien labai aiškiai pamačiau, kam rūpiu... Kad tiek turiu draugų, žmonių, kurie puikiai supranta, kad nelengva būti vieniša mama... Bet aš tikrai ne vieniša, turiu stiprią šeimą, fantastiškus vaikus, už kurių gerovę, jei reiks, kovosiu dantimis, nagais. Jų saugumas, jų laiminga vaikystė yra pagrindinis mano tikslas, stipriausia motyvacija išlikti stipriai, ramiai, nereaguoti į provokacijas, nes tikrai neturiu, dėl ko teisintis.

Aš kuriu mums gražius, jaukius namus, tapau visai nebloga statybininke, taip, tikrai nemažai sutaupau, beje. Muzika taip pat niekur nedingo, tik man reikia dar šiek tiek laiko. Tikrai tikiuosi, kad viskas nurims, mums pavyks draugiškai išsiskirti. Sofija tikrai verta turėti abu tėvus. Bet aš nenoriu būti šmeižiama, įžeidinėjama, gąsdinama, mušama, žeminama ir nė viena moteriai, mamai to nelinkiu.

Nesijaučiu prieš nieką kalta, kad esu stipri, talentinga, išradinga, greita, linksma ir smagi moteris, kuri sulaukia daug dėmesio. Taip, sutinku, trečios skyrybos skamba ne kaip. Bet aš padarytas klaidas turiu drąsos pripažinti ir stiprybės jas ištaisyti. Kada nors papasakosiu, kas tiksliai nutiko, Jūratėle, gal reikės antros knygos? Medžiagos – apstu. Dukrytė visą laiką laiko apkabinusi mano kairę ranką, bučiuoja kas kelias minutes ir ramina lyg jausdama, kad viskas bus gerai. Na, o kad visuose straipsniuose buvo minimi pinigai, yra priežastis.

Bet viskas taps aišku skyrybų proceso metu. Manau, kad nepavyks tyliai ir ramiai, nors to, kaip minėjau labai tikiuosi. Na, o žurnalistų prašau neaitrint padėties ir neprovokuoti Marko dar labiau, pagalvokite apie mano dukrytę, kuriai aš esu reikalinga dieną, naktį, rami, sveika, laiminga. Tikrai ne tokia, kokia esu šiandien: drebančia širdimi, nieko nevalgiusi iš jaudulio, pervargusi visomis prasmėmis. Taigi, ramios nakties visiems, tikėkimės, rytojus bus geresnis“,- socialiniame tinkle rašė G.Karaliūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.