Skyrybas su Šorena išgyvenantis ir pasikeitęs Audrius Bružas laido mintis apie santykius

Aktorius Audrius Bružas (37 m.) šiuo metu išgyvena sunkų etapą – jis skiriasi su dainininke Šorena Džaniašvili (27 m.). Pora savo asmeninį gyvenimą saugo po devyniais užraktais, tačiau pats Audrius nepraleidžia progos feisbuke aštriau pasisakyti apie gyvenimą ir santykius.

Audrius Bružas ir Šorena.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Audrius Bružas ir Šorena.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-25 20:35, atnaujinta 2017-07-31 11:00

Kol Šorena savo socialiniuose tinkluose dalijasi pasakiškomis nuotraukomis iš kelionių bei koncertų, Audrius savo draugus lepina mintimis.

Iš pradžių vyras dalijosi išmintimi apie vangumą.

„Tai vadinu elementariu socialiniu vangumu. Tu kaip ir sutinki ir neprieštarauji viduje, kad tam tikri dalykai yra svarbūs ir reikalaujantys tavo nuomonės, įtakos ir konkrečių veiksmų, tačiau nieko nedarai, kad situacija pasikeistų. Čia mūsų visuomenės problema, neišskiriant ir manęs“, – rašė jis.

Vėliau vyrui kilo mintis vesti seminarus. Juokaudamas Audrius sukūrė pamokoms pavadinimus.

„Ką darai? Aš Tave matau...!!! Vedu penkių žingsnių seminarą „Pažink feisbuko draugo vidinį pasaulį“ Seminaras lavina asmenybę, skatina tobulėti, išlaisvina emocinį intelektą. Ir šiaip labai geras seminaras, toks jaukus ir kitoks nei įprastiniai.

Vedu įvairius seminarus: „Asmenybės žlugdymo“, „Žliumbimo, kaip viskas blogai“. Seminaras „Aš pats sau fainas“, „Aš protingas, kiti durniai“ ir daug kitų gerų seminarų. Pas mane šiaip geri labai seminarai, daug geresni nei pas kitus“, – rašė jis.

Bičiuliai iškart šias mintis susiejo su skyrybomis.

„Ką iš žmogaus skyrybos padarė“, „Magrės“ baldai. Kuriame šeimą (Red. – Šorena ir Audrius nusifilmavę šeimyniškoje reklamoje, kurioje pristato baldus“), „Sensti, seniuk“, – tokie komentarai pasipylė po įrašu.

Po kurio laiko A.Bružas pasidalijo Pauliaus Gritėno išmone, ko nereikėtų sakyti savo merginai.

„Einam į tą naują lietuvišką komediją, kur apie seksą kalba. Bružas labai juokingas“, – į šį punktą aktorius atkreipė dėmesį.

„Šu**s, kaži ar ketvirto punkto nebūsiu sakęs žmonai...“ – įgėlė aktorius.

„Žmona kaip ir mašina. Ne visos vertos turėti visą gyvenimą. Kai kurios greitai nusidėvi, netaisomos ir verta keist“, – patarė jam draugas.

Galų gale Audrius nusprendė baigti savo karjerą feisbuke.

„Deja, bet baigiu savo karjerą feisbuke... Šią savaitę... Jau nuo kitos savaitės sekite naujienas ir tik Jums, TIK JUMS, atskleisiu paslaptį, kaip surasti kelią į savo asmeninę laimę ir pajusti vidinės harmonijos katarsį !!! Ruoškite klausimus, tik svarbu, kad būtų nuoširdūs. Beveik nušvitęs A.B.“, – brūkštelėjo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.