Nijolė Pareigytė-Rukaitienė miške kasdien įveikia 10 kilometrų distanciją

Nors antradienio rytą daugelis lietuvių dalinosi nuotraukomis ir įspūdžiais iš apsnigtų kiemų, atlikėja Nijolė Pareigytė – Rukaitienė neleido, kad gamta sudrumstrų jos sveiką gyvenimo būdą. Ilgus pasivaikščiojimus miške pamėgusi atlikėja šįryt į gamtą išsiruošė kai žemę dar dengė sniegas ir įveikė net 10-ies kilometrų distanciją.

 Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
 Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2017, 3:19 PM, atnaujinta May 10, 2017, 7:25 PM


„Žmonėms tikrai trūksta buvimo gryname ore, judėjimo. Man net vyras sako - na, pakrutink tu ir mane truputį, matau, kaip tau smagu, kai grįžti įraudusiais žandukais“, - sakė atlikėja. Tokie pasivaikščiojimai jau tapo neatsiejama jos gyvenimo dalimi, tad šios vasaros sezoną atlikėja taip pat nusprendė atidaryti sudalyvaudama festivalio „Sveika, Neringa“ pėsčiųjų žygyje.


„Nesu mėgėja bėgioti, todėl įvairūs maratonai ir bėgimai man jau yra per didelis iššūkis. Manau, toks pėsčiųjų žygis labai patiks tiems, kam patinka pajudėti, bet jie nebūtinai yra fanatiškai panirę į kažkurią sporto šaką, arba tokiems žmonėms, kurie dėl sveikatos palaikymo lankosi sporto salėje. Pėsčiųjų žygis gryname Nidos ore – puikus būdas pradėti vasaros sezoną“, - planai dalinosi atlikėja.


N. Pareigytė – Rukaitienė džiaugiasi, kad daugėja sveiką gyvenimą propaguojančių iniciatyvų. Vienintelis šalies sporto festivalis „Sveika, Neringa“ jau antrus metus iš eilės skelbs Neringos vasaros sezono atidarymą. Be pėsčiųjų žygio, birželio 2-4 dienomis kurorte festivalio metu vyks masinės mankštos, treniruotės, bėgimas, irklenčių ir jėgos aitvarų turnyrai, orientacinės varžybos ir savigynos pamokėlės. Taip pat visi bus kviečiami ir į nemokamą Leon Somov ir Jazzu koncertą. 


„Labai džiaugiuosi, kad sezono atidarymui Neringa pasirinko tokią sveikatingumo kryptį. Tai parodo, kad galima vasarą pasitikti ir kitaip, ne taip, kaip senuose Nidos festivaliuose, kur visi atsimename daugybę išgėrusių ir padauginių dalyvių. Atsipalaiduoti ir pabūti su šeima galima ir daug sveikesniu būdu“, - kalba alkoholio jau senokai atsisakiusi N. Pareigytė – Rukaitienė. 


„Tikrai labai laukiu žygio, mane labai masina tokie renginiai ir idėjos. Tą pačią dieną manęs dar lauks ir du koncertai, todėl toks žygis bus tobulas būdas pasikrauti jėgų ir pailsėti. Visada liūdžiu, jei dėl darbų išsiderina ritmas, jei atitrūkstu nuo pasivaikščiojimų“, - pasakoja atlikėja. Festivalio „Sveika, Neringa“ metu organizuojamo pėsčiųjų žygio metu dalyviai bus kviečiami kartu įveikti 10-ties kilometrų distanciją, taip pat siūloma ir trumpoji, šeimyninė, 4-ių kilometrų distancija. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.