Sicilijoje ištekėjo renginių organizatorė Erika Purauskytė

Renginių organizatorė ir režisierė Erika Purauskytė (36 m.) Sicilijoje ištekėjo už dešimties mėnesių dukros Vasaros tėvo. 

 Erika Purauskytė.<br> T.Bauro nuotr.
 Erika Purauskytė.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2017, 7:28 PM, atnaujinta May 14, 2017, 3:45 PM

Gražią šventę Erikai suorganizuoti padėjo žinoma vestuvių planuotoja Laura Vagonė. Suknelę jaunoji labai greitai išsirinko – ją rado pas dizainerį Egidijų Rainį. 

„Nusprendžiau pirkti jau sukurtą, nesisiūti, kad nereikėtų gaišti laiko matavimams, jį mieliau skiriu šeimai ir naudingiems darbams“, – naujienų portalui lrytas.lt yra sakiusi Erika.

Po gimdymo Erika negalėjo ilgai tverti be veiklos – moteris ėmėsi savanoriauti, nes jai parūpo smurtą patiriantys vaikai. Renginių organizatorę tapti savanore paskatino kūdikio gimimas, nors anksčiau ji nemanė, kad tai gali suteikti laimės.

Vilnietė E.Purauskytė anksčiau buvo kategoriška – paklausta apie vaikus sakydavo, kad nenorėtų jų turėti. Ir be vaikų moters gyvenimas buvo įdomus, atrodė visavertis, mat ji buvo pasinėrusi į širdžiai mielą darbą.

Tačiau susilaukus Vasaros Erikos širdį užpildė anksčiau nepatirtas motinystės jausmas. Ir karjeros siekusios moters mintys apie vaikus visiškai pasikeitė.

„Kol laukiausi, bijojau, kad man nesiseks būti gera mama, kad nesusitvarkysiu, nesugebėsiu. Bet kažkaip savaime viskas susitvarkė ir stojo į savo vietas. Aišku, kartais nerimauju, ar viską gerai darau. O kuriai mamai taip nebūna?

Bet Vasara sveika, linksma – taigi, matyt, man visai neblogai sekasi! O aš esu tiesiog laiminga. Labai banalu, bet tai tiesa. Antro vaiko kol kas neplanuojame, bet visi puikiai žinome, kaip man sekasi tokius dalykus planuoti. (Juokiasi.) Jau nieko nebeteigiu kategoriškai. Jei vieną dieną jis ar ji nuspręs ateiti į mūsų šeimą, vadinasi, taip ir turi būti – priimsime ir mylėsime, bet kol kas turime kitų planų", – yra kalbėjusi moteris.

E.Purauskytė yra sakiusi, kad Vasarą prižiūrėti padeda jos tėtis – jis moka viską, ką ir Erika, – gali ir sauskelnes pakeisti, ir pamaitinti, ir užimti mažylę.

„Esame tikrai lygiaverčiai tėvai ir dukrai nėra jokio skirtumo – būti su tėčiu ar su mama. Jis mane pavaduoja vakarais ir savaitgaliais, nes tokiu laiku ir vyksta mūsų įmonės organizuojami renginiai.

Taip pat turime nuostabią auklę, kuri rūpinasi ne tik Vasara, bet ir mumis. Už tai jai esame labai dėkingi. Ji jau tapo mūsų šeimos nare, savu, artimu žmogumi.

Ji ir mūsų vestuvėse dalyvaus ne todėl, kad reikėtų pagalbos, o todėl, jog norime dalytis su ja savo džiaugsmu kaip su vienu artimiausių žmonių. Dar mums labai padeda Vasaros močiutė – jos tėčio mama. Aktyviai Vasaros gyvenime dalyvauja ir jos būsima krikštamotė. Ji nuolat pasisiūlo pabūti su Vasara, kad mes su jos tėčiu galėtume nors trumpai pabūti dviese",  – apie dukrą kalbėjo žinoma moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.