Vaidas Baumila rėžė valdžiai: „Jei per daug klibinsit mus – mes paklibinsim jus"

Valdžios draudimai ir ribojimai sulaukė didžiulio pasipiktinimo ir atsako. Trečiadienį prie Seimo keli tūkstančiai žmonių susirinko į protesto koncertą, skirtą pareikšti nepritarimą valdančiųjų planams apriboti alkoholio vartojimą per koncertus ir įvairius renginius. 

Vaidas Baumila.<br>T.Bauro nuotr.
Vaidas Baumila.<br>T.Bauro nuotr.
Vaidas Baumila.<br>T.Bauro nuotr.
Vaidas Baumila.<br>T.Bauro nuotr.
Vaidas Baumila nusifilmavo filme „Nuo Lietuvos nepabėgsi“.
Vaidas Baumila nusifilmavo filme „Nuo Lietuvos nepabėgsi“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 17, 2017, 10:33 AM, atnaujinta May 17, 2017, 3:44 PM

Koncertą „Laisvė rokenrolui“ surengė žymiausių šalies festivalių organizatoriai, muzikantai. Žymūs žmonės kreipėsi į valdžią, raginadami atsimerkti.

Į akciją atėję žmonės rankose laikė plakatus, skelbiančius, kad „Vynas: 13 procentų alkoholio, 87 procentai – kultūros“, „Aštuonių tūkstančių metų vyno kultūros neuždrausite“, „Ne prohibicijai!“, „Vynuogyno nerausim“, „Someljė – ne nusikaltėlis“, „Mes – ne ligoniai“. 

Koncerte pasirodė sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, kurį visuomenė palydėjo baubimu. 

Ir po koncerto netyla kalbos ir pasipiktinimai. Savo nepasitenkinimą feisbuke išliejo dainininkas Vaidas Baumila.

„Kažkokie trys provincialai (kaimiečiai) iš Naisių Klaipėdos ir Kelmės atvažiavo į Vilnių, ir man nori paaiškint, kad aš negalėsiu karštą vasaros dieną lauko kavinėje savo pamėgtoje gatvėje išgerti alaus bokalo. Kad turistai, kurie lanko sostinę, aikčioja nuo jos grožio, bus spaudžiami talibaniškų įstatymų taip pat.


Būdavo laikai, kai mes iš Vilniaus važiuodavom į Daugus į sporto mokyklą. Ten dažnai norėdavom išskleisti sparnus, pasirodyt iš kur atvykom. Bet visad tekdavo prisimint, kad Dzūkija turi stiprų charakterį, ir vietinė chebra greit visus pasiplaikstymus išmušdavo (tikrąja to žodžio prasme). Stipriai pliekdavomės.


Ir taip atsirado abipusė pagarba  Jei esi svečiuose  – gerbk šeimininką.


Jūs, trys pagrindiniai imbecilai, tautos blaivininkai, esate svečiuose, nepamirškit to. Vilnius turi charakterį. Mes suformuoti šeškinės, fabų, karolų, justų, naujanų ir krasnuxos ir kitų sunkių rajonų betono džiunglėse. Jei per daug klibinsit mus. Mes paklibinsim jus",  – rėžė Vaidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.