Besilaukiančios Irūnos Puzaraitės ir jos vyro Roko užfiksuota akimirka – jaudinanti

„Gyvenimas", – džiūgauja dainininkė Irūna Puzaraitė-Čepononienė. Praėjusią vasarą už karininko Roko ištekėjusi moteris spinduliuoja šiluma ir laime.

 Irūna ir Rokas Čepononiai.<br> V. Kuhlins nuotr.
 Irūna ir Rokas Čepononiai.<br> V. Kuhlins nuotr.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Dainininkė Irūna Puzaraitė ištekėjo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dainininkė Irūna Puzaraitė ištekėjo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 24, 2017, 4:20 PM, atnaujinta May 24, 2017, 5:36 PM

Irūna pasidalijo nuotrauka iš bičiulės KK2 žurnalistės Lizos Kogan ir jos vyro Luko vestuvių. Įsimintinoje šventėje Irūnos iš glėbio nepaleido mylimas vyras. 

Įamžintoje akimirkoje matyti, kaip pora laiko uždėjusi rankas ant jau suapvalėjusio Irūnos pilvuko. Brangus laukimas sujaudino ir bičiulius, kurie negailėjo gražių žodžių.

„Irūna, tu nuostabi", „Kaip gražu", – porą gyrė jie.

Neseniai Irūna Puzaraitė-Čepononienė laidos „Auksinė daina“ filmavime pasakojo, kaip ji džiaugsmingą žinią apie savo nėštumą pranešė šeimai ir kaip reagavo mama – tokios reakcijos ji nesitikėjo.

„Kai sužinai, kad tave aplankė toks džiaugsmas, norisi pačią pirmą dieną imti ir visiems pasakyti. Tačiau nėštumo pradžioje visada egzistuoja rizika, todėl reikia šiek tiek palaukti. Aš laukiau labai gražių švenčių – Kalėdų.

Visi sėdėjome prie stalo ir pasakiau mamai, kad jai turiu labai gražią dovaną. Tuo pat metu lauktis pradėjo ir mano sesutė Ineta, todėl mamai dovana buvo dviguba. Tačiau kai pasakėme, ji mumis nepatikėjo. Aš labai tikėjausi, kad jai tai bus didelis džiaugsmas, bet ji nesureagavo. Laima Lapkauskaitė, sužinojusi apie mano nėštumą, labai apsidžiaugė.

Dar labiau tuo džiaugiausi aš, nes galėjau jai pasakyti, kad ji taip pat bus mano vaiko močiutė. Aš labai džiaugiuosi, kad mano vaikas turės daug senelių.“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.