Jautrus Ericos Jennings sveikinimas atskleidė šiltus vaikystės prisiminimus

Sekmadienį, minint tėvo dieną, savo feisbuko paskyroje dainininkė Erica Jennings (37 m.) pasidalijo nepakartojamai šilta akimirka. Sveikindama savo tėtį po pasidalyta sena nuotrauka atlikėja negailėjo jam pagirų ir nuoširdžių žodžių.

 Erica Jennings su tėčiu.<br> Feisbuko nuotr.
 Erica Jennings su tėčiu.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2017, 6:42 PM

„Turiu daugybę nuostabių vaikystės prisiminimų su tėčiu. Kai augau, jis mane išmokė daugybės dainų. Kelionių metu jam nerūpėjo tai, jog pati išsigalvodavau dainas ir jas dainuodavau tiesiai jam į ausį visos kelionės metu“, – nostalgiškai prisiminė Erica. 

„Jis nuvedė mane į pirmą tradicinės airiškos muzikos sesiją, kai man buvo 7-eri. Prisimenu tą tirštą dūmų kamuolį ir kaip visi muzikantai, įskaitant ir mano tėtį, sėdėjo puslankiu su savo pintomis ir grojo nepakartojamus kūrinius. Aš abstulbusi sėdėjau su pakeliu traškučių ir vaisvandenio buteliuku. Visa tai man paliko didžiulį įspūdį.

Jis mane pasiimdavo ilgiems pasivaikščiojimams aplink Dublino kalnus. Mes praleisdavome valandų valandas tiesiog vaikščiodami, žaisdami lazdelėmis ir kopinėdami medžiais. Tą patį dabar veikiu su savo berniukais. Tėtis man pasakė: „Pinigai yra tik pinigai, o dalykai, kurie tikrai rūpi yra neįkainojami“. Jis man sakė, kad gyvenime galiu pasiekti ką tik noriu, jei tik įdėsiu pakankamai pastangų“, – po šilta nuotrauka brūkštelėjo besilaukianti dainininkė. 

Netrukus trečios atžalos susilauksianti Erica Jennings nėštumo metu drąsiai dalijosi laukimo akimirkomis ir atskleidė besidžiaugianti, jog dabar turės vieną mergytę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.