Pristatydamas naujausią savo meniu restoranas „La Provence“ VIP svečius antradienio vakarą pakvietė paskanauti pripažintų virtuvės meistrų komandos kuriamų šedevrų ir drauge atidaryti juodųjų trumų sezoną.
Naujoji sostinės „La Provence“ restorano savininkė Staselė Salasova pabrėždama šios vietos išskirtinumą labiausiai akcentavo tai, kad didelį dėmesį skiria Lietuvoje užaugintai ir gaminamai šviežiai produkcijai: restorane patiekiama lietuviška mėsa - iš mažų šalies ūkių gaunama aukščiausios kokybės jautiena, daržovės.
Nors naujajame valgiaraštyje bus pristatyta ir dar neskanautų patiekalų, nuolatiniai jo lankytojai čia ras ir jau vizitine šio restorano kortele tapusių valgių: druskoje keptą šviežią žuvį, tuno tartarą, krabų mėsos užkandį, jūrų gėrybių sriubą, aštuonkojį.
„Labai didžiuojamės į valgiaraštį, kuris keisis pagal sezoną, įvedę ypatingo skonio nedidelį pavasarinį viščiuką. Ant stalų lankytojams kas kartą patieksime iš šviežiausių sezoninių lietuviškų daržovių ruošiamus valgius ir garnyrus, kurie neabejotinai dvelks Viduržemio jūros regiono dvasia", - žadėjo Staselė.
Jaukus restorano interjeras išliko toks pats - kito tik kelios jo detalės, kurių atnaujinimui tekstilė atkeliavo iš Prancūzijoje užsakytų prabangiausių audinių kolekcijų.
Per du aukštus įsikūrusiame restorane prancūzišką atmosferą sustiprino floristo Manto Petruškevičiaus sukurtas gėlių ir daržovių dekoras.
Atsinaujinusiame „La Provence“ restorane antradienį kviestinių svečių laukė ne tik trumų - Italijoje auginamų ir tūkstančius kainuojančių, paslaptingų delikatesinių grybų sezono atidarymas, bet ir baltųjų smidrų skanavimo šventė.