Jonas ir Eglė Valančiūnai laukia šeimos pagausėjimo

Krepšininkas Jonas Valančiūnas (25 m.) su žmona Egle Valančiūniene (28 m.) pakurstė kalbas, kad laukia šeimos pagausėjimo. Pora jau augina sūnelį Joną, kuris gimė 2015-ųjų pavasarį.

 Jono Valančiūno ir Eglės Ačaitės vestuvių diena.<br> P.Mantauto nuotr.
 Jono Valančiūno ir Eglės Ačaitės vestuvių diena.<br> P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 12:24 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 2:39 PM

Sostinėje esantis Sofio Gelašvili-Niūnavės grožio salonas netikėtai paviešino E.Valančiūnienės nuotrauką, kurioje matosi papilnėjęs pilvukas. Tai pakurstė kalbas apie antro vaikelio laukimą. Nors buvo giriami moters plaukai, pro akis nepraslydo ir kitos detalės.

„Eglė Valančiūnienė – nuolatinė „Sophistique“ plaukų stilistės Lauros klientė. Aišku, kai tik būna Lietuvoje. Laura rūpinasi, kad Eglės plaukų spalva atrodytų kuo natūraliau. Jei ir jūs norite tobulų šviesių plaukų, Laura yra būtent tas žmogus, kurio jums reikia. Juk vasara ir lyg saulės nubučiuotos šviesios sruogos – tobulas derinys“, – po E.Valančiūnienės nuotrauka rašė grožio salono atstovai.

Užfiksuotų akimirkų su papilnėjusiu pilvuku socialiniame tinkle viešino ir pati E.Valančiūnienė.

Apie asmeninį gyvenimą pora kalba nedaug. Kanadoje gyvenantys Jonas ir  Eglė gimtinėje – nedažni svečiai. Net ir viešinčius Lietuvoje retai juos galima išvysti įvairiuose renginiuose.

Kalbos apie E.Valančiūnienės nėštumą sklandė jau kurį laiką, tačiau, kaip įprasta, pora tokių kalbų nekomentavo.

Pora civilinę santuoką įregistravo uždaroje ceremonijoje 2013-ųjų rugsėjį. Bažnyčioje Jonas ir Eglė susituokė 2014-ųjų birželį. Santuokai jie pasirinko Šiluvos Švč.Mergelės Marijos Gimimo baziliką.

Kalbėdama žurnalui „Stilius“, Eglės mama Vida Ačienė atviravo apie dukters gyvenimo ritmą.

„Neseniai Eglė man prisipažino, kad pirmaisiais gyvenimo Toronte metais manė, jog išprotės, bet niekam to nesakė, kol neišmoko ten gyventi. Iki pažinties su Jonu ji dirbo patarėja Seime. Jie draugavo, nusprendė gyventi kartu ir drauge vykti į Torontą, susituokė prieš prasidedant naujam krepšinio sezonui. Bet jis ten dirba, o ne pramogauja. Skrydžiai į kitus miestus su komanda yra kasdienybė. Likusi viena duktė privalo savarankiškai prisitaikyti prie didžiulio miesto kitoniškumo. Palyginti su Vilniumi, gyvenimas Toronte tikrai sudėtingesnis, kol perpranti, kaip elgtis.

Tačiau Eglė turi gerą bruožą – yra užsispyrusi. Kai suprato, kad su vaiku be automobilio neišsivers, nes labai nepatogu, perlaikė vairavimo teises Kanadoje ir ryžtingai sėdo prie vairo milžiniškame mieste. Vėliau juokėsi, kad pati susigaudė, kaip savarankiškai nuvažiuoti prie Niagaros krioklio. Šiuo metu pagrindinis jos darbas – auginti mažylį. Ateis laikas, kai jai reikės rasti savo nišą, nors nebus lengva, nes krepšinio sezono metu gyvena svetimoje šalyje, o kai jis baigiasi, vasarą grįžta į Lietuvą. Darbas, savęs realizavimas jai svarbus dalykas, bet kol kas tai ateities planai“, – kalbėjo V.Ačienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą