Nijolė Pareigytė kreipėsi į visuomenę – už pagalbą siūlo nemažą atlygį

Dainininkė ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė neseniai pasidalijo pagalbos prašymu. Ilgapirščiai pavogė moters kompiuterį, kuriame – daug svarbios asmeninės informacijos. Kaip teigė pati Nijolė, svarbiausia ne dingęs turtas, o visi kompiuteryje laikyti prisiminimai.

 Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.<br>Devynios Juros Photography
 Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.<br>Devynios Juros Photography
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2017, 9:27 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 12:31 PM

Galiausiai, pati moteris ėmėsi iniciatyvos ieškant nusikaltimą įvykdžiusių asmenų. N.Pareigytei pavyko gauti vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota vagišio siluetas.

„Gegužės 30 d. (antradienis), apie 18 val. iš Volkswagen Caddy buvo paimtas mano kompiuteris ir ištraukti pinigai iš piniginės. Pagaliau gavau video, kuriame galima įžiūrėti tik siluetą vyro, kuris mane apvogė!

Maldauju, jei tu matai šitą video, prašau, grąžink man tai, kas buvo kompe, visą informaciją: mano vaiko video ir foto, pirmus jos žingsnius!

Sumokėsiu tau daug daugiau nei paėmei iš mano piniginės! Labai prašau kitų pagalbos, gal kas matėte tą vaikiną, gatvė pakankamai judri“, - socialinio tinklo paskyroje skelbė N.Pareigytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.