Kristupas Krivickas su šeima džiaugiasi laiku, praleistu drauge

TV prodiuseris, politikas Kristupas Krivickas su žmona Jurgita ir trimis vaikais trumpam pabėgo į Nidą. Tiesa, šios atostogos nėra eilinės, pirmą sykį gyvenime Krivickų sūnelis Augustas išvydo jūrą. Žinomas vyras su socialinio tinklo sekėjais mielai dalijasi idiliškomis šeimos nuotraukomis.

Kristupas Krivickas su šeima leidžia laiką drauge.<br>Facebook nuotr.
Kristupas Krivickas su šeima leidžia laiką drauge.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-02 09:42, atnaujinta 2017-07-02 11:22

„Du dalykai man super gražūs ir juos myliu bet kokiu oru. Tai - šeima ir Nida. P.S. „celofaniniai“  lietpalčiai po 1,5 euro vietinėj  „Maximoje“. Paėmėme paskutinius. Kaip sakoma - dienos prekė, visus išpirko“,- po pasidalinta nuotrauka rašė trijų vaikučių tėvas K.Krivickas. 

Tris dukreles ir sūnų auginanti šeima mėgavosi laiku, praleistu drauge, o vyro sekėjai socialiniame tinkle neslėpė džiaugsmo, kad šeima atrodo itin idiliškai.

Primename, kad šių metų gegužės 27 dieną Krivickų šeima atšventė Augusto gimtadienį.  Jurgitos ir Kristupo sūnelis Augustas gimė gerokai per anksti – vos 27 savaičių. Ilgą laiką dėl mažylio gyvybės kovojusi šeima netrukus galėjo džiaugtis pergale. Mažylis tvirtas, sveikas ir ūgtelėjęs buvo išleistas augti namo.

Vyras dažnai dalijosi ir šeimos nuotraukomis, ir išgyvenimais, kad nei viena į tokią situaciją pakliuvusi šeima neprarastų ryžto kovoti dėl vaiko gyvybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.