Nuo ilgapirščių nukentėjusi Nijolė Pareigytė prakalbo apie vagystės pasekmes

Dainininkė, grupės „69 Danguje“ narė ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė neseniai patyrė nesėkmę, kurios metu buvo pavogtas jos asmeninis kompiuteris, iš piniginės ištraukti pinigai. Tąsyk ji kreipėsi į visuomenę prašydama pagalbos, galbūt kas nors matė vyrą, kuris pasisavino ne jam priklausančius daiktus. 

 Dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.<br> Kiti fotografai.
 Dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.<br> Kiti fotografai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2017, 9:33 PM, atnaujinta Jul 17, 2017, 9:54 PM

Praėjus kiek daugiau nei mėnesiui, Nijolė sako, kad niekas nepasistūmėjo į priekį: nesurastas nei kompiuteris, negrąžinti pavogti pinigai, o labiausiai gaila jame buvusios asmeninės informacijos.

Visgi, į policiją Nijolė nesikreipė dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių.

„Labai skaudu. Dabar ir namuose tokia suirutė, kai asmeninio kompiuterio neturiu, nuolat spaudžiu vyrą: „duok man savo kompiuterį“. (Juokiasi) Bet netrukus jau turėsiu ir aš kitą. Pagaliau. (Juokiasi) O situacija susiklostė labai nepalankiai, nes aš, visgi, nesikreipiau į policiją. Mane visi kažkaip nuteikė, kad policija mažiausiai kuo galės man padėti. Aišku, reikėjo...

Tačiau mašina, iš kurios pavogė daiktus, buvo ne mano. Paskui tą mašiną tvarkė, galiausiai, ji buvo išvežta. O be mašinos policija neregistruoja tokio įvykio. Mašina grįžo po dviejų ar trijų savaičių, viskas taip nusikėlė, o paskui man jau gėda buvo eiti ir sakyti, kad čia taip nutiko“, - naujienų portalui lrytas.lt pasakojo N.Pareigytė.

Moteris atskleidė, kad norinčių padėti atsirado labai daug. Gerbėjai daug rašė, mokė, kaip apsisaugoti nuo tokių ilgapirščių ir, kaip pripažino Nijolė, pamokas ji išmoko gerai. 

„Kad dabar labiau saugosiu ne tik asmeninius daiktus, tą patį kompiuterį, bet ir jame esančią brangią informaciją – faktas. Pasisekė, kad su grupe susiję darbai, nuotraukos, mano asmeninės dainos, buvo sukeltos ir atsarginiame atmintuke. Tai viską taip iš visur susirankiojau iš naujo“, - šyptelėjo Nijolė.

„SOS! Mane apvogė! Šiandien pasigedau pinigų piniginėje ir kompiuterio „Apple Macbook 13"! Greičiausiai daiktai buvo paimti iš mašinos vakar, mašina stovėjo Birutės g. 8, Klaipėdoje. Padėkite rasti! Dalinkitės informaciją. Gal kas ką matė", – tąsyk retoriškai gerbėjų klausė Nijolė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.