Eriką Purauskytę su dukra parke užpuolė iškrypėlis

Renginių organizatorė Erika Purauskytė su dukra Vasara ramiai vaikščiojo po Vilniaus reformatų skverelį ir mėgavosi šiltu oru. Staiga prieš akis išvydo apsinuoginusį iškrypėlį, siekiantį seksualiniais veiksmais išgąsdinti moteris.

Erika Purauskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Erika Purauskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Erika Purauskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Erika Purauskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Erika Purauskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Erika Purauskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Erika Purauskytė.<br>D.Umbraso nuotr.
Erika Purauskytė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 22, 2017, 1:23 PM, atnaujinta Jul 22, 2017, 4:14 PM

Erika pradėjo šaukti ir į pagalbą jai bei dukrai atbėgo šunį vedžiojęs vyriškis. Galų gale atvyko ir policija, tad viskas baigėsi laimingai.

„Sulaikėm iškrypėlį parke ką tik! Ačiū neabejingiems praeiviams vyriškiams, kurie man su vaiku ant rankų pagelbėjo ir stvėrė už čiuprynos tą šlykštažmogį ir laikė tvirtai jį tol, kol neatvažiavo policija.

Gal kas pažįstat tą garbingą ir pilietišką žmogų, kuris vedžiojo šuniuką ir nieko nelaukdamas, išgirdęs mano šūksnius padėti greit sureagavo ir puolė į pagalbą? Noriu jam padėkoti, nes per tą sumaištį nespėjau net vardo paklausti.

Ačiū, Žmogau. Antrasis prisijungė turistas iš Latvijos, kuris net nesuprasdamas kalbos puolė į pagalbą – ačiū ir jam! Ir dar labai labai už greitą reagavimą ir neįtikėtinai mandagią ir profesionalią pagalbą noriu padėkoti mūsų policijai. Jie ne žaibiškai greit atvažiavo, operatyviai sulaikė šitą diedą, bet net labai šiltai ir draugiškai pabuvo su dukryte, kol rašiau pareiškimą.

Didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad šita šlykšti istorija turi tokią šaunią pabaigą, būkim, prašau, pilietiški ir po truputį gyventi bus saugiau ir gražiau. Ir dar labai sveikinu vieną iš policininkų ką tik tapus tėčiu ir sulaukus sūnelio!

Ramių naktų nors namie, linkiu“, – rašė E.Purauskytė socialiniame tinkle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.