Gruzijos milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili-Niūniavė atšventė kūdikio sutiktuves

Praėjo metai, kai Gruzijos milijonieriaus Valerijaus Gelašvilio dukra Sofio Gelašvili (22 m.) aukso žiedus sumainė su savo išrinktuoju Tailando bokso treneriu Dominyku Niūniava (24 m.) 

Sofio Gelašvili-Niūnavė atšventė kūdikio sutiktuves.<br>Feisbuko nuotr.
Sofio Gelašvili-Niūnavė atšventė kūdikio sutiktuves.<br>Feisbuko nuotr.
 Sofio Gelašvili-Niūnavės kvietimas į kūdikio sutiktuves.<br> Feisbuko nuotr.
 Sofio Gelašvili-Niūnavės kvietimas į kūdikio sutiktuves.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 11, 2017, 8:48 PM

Liepos 30-ąją kūdikio laukiantys Sofio ir Dominykas atšventė popierines vestuves. 

O štai penktadienį žavesiu spinduliuojanti būsimoji mamytė Sofio artimiausių bičiulių rate surengė kūdikio sutiktuves. Žavia nuotrauka ji pasidalijo savo feisbuko paskyroje.

Nuo pat ryto užsiėmimų lavinoje paskendusi moteris mėgavosi grožio procedūromis, makiažu, o vakare, kaip ir priklauso atsisėdo prie vakarienės stalo. 

Nenuostabu, jog daugybę bičiulių turinti Sofio sulaukė tokio gražaus dienos plano – jai nė piršteliu neteko prisiliesti prie sutiktuvių rengimo – tuo pasirūpino moters artimiausieji. 

„Kviečiame Tave š.m. rugpjūčio 11 d. praleisti vakarą šeimos narių ir bičiulių apsuptyje. Norime su dideliu džiaugsmu ir šypsenomis veide paminėti Tavo, kaip būsimos mamytės, ir dukrytęs Emanuelės Valerijos sutiktuves“, – jaukiai rašoma Sofio atsiųstame kvietime.

Viename sostinės viešbučių susirinkusi jauki kompanija džiugiai šypsojosi ir meiliai švekučiavosi besimėgaudami vienas kito draugija.

Portalas lrytas.lt primena, jog Sofio apipila meile savo šeimą ir sutuoktinį meiliai pasveikino metinių proga savo socialinio tinklo paskyroje. 

„Prieš metus tapome šeima. Vieni nuostabiausių metų, kurie buvo tokie ypatingi mums kaip šeimai. Nepakartojamas tas jausmas, kai dėl mūsų meilės jau plaka ne tik dvi mūsų širdys, bet ir trečia maža širdelė. Su vestuvių metinėm, Dominykai Niuniava“, – rašė Sofio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.