Rusijos žiniasklaida ūžia: Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čiadovas vėl kartu?

Lietuvių kilmės aktorė Agnė Ditkovskytė (29 m.) ir rusų aktorius Aleksejus Čiadovas (35 m.) dar liepos pradžioje oficialiai įteisino skyrybas. Poros skyrybos tapo nemalonia žinia daugybei gerbėjų. 

 Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čiadovas.<br> „Instagram“ nuotr.
 Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čiadovas.<br> „Instagram“ nuotr.
 Agnė Ditkovskytė su sūnumi.<br> „Instagram“ nuotr.
 Agnė Ditkovskytė su sūnumi.<br> „Instagram“ nuotr.
 Aleksejus ir Agnė, spėjama, kartu atostogauja tame pačiame Italijos kurorte.<br> „Instagram“ nuotr.
 Aleksejus ir Agnė, spėjama, kartu atostogauja tame pačiame Italijos kurorte.<br> „Instagram“ nuotr.
 Aleksejus Čiadovas su sūnumi.<br> „Instagram“ nuotr.
 Aleksejus Čiadovas su sūnumi.<br> „Instagram“ nuotr.
 Agnė Ditkovskytė.<br> „Instagram“ nuotr.
 Agnė Ditkovskytė.<br> „Instagram“ nuotr.
 Aleksejus Čiadovas.<br> „Instagram“ nuotr.
 Aleksejus Čiadovas.<br> „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2017-08-18 21:23

Po skyrybų Agnė ir Aleksejus nekomentavo savo asmeninių santykių. Tai skatino įvairiausius gandus: kalbėta apie naują Čiadovo romaną, apie Ditkovskytės antrojo vaiko gimimą. 

Nauja gandų banga – apie žvaigždžių susitaikymą. Netikėtai abiejų artistų socialinio tinklo „Instagram“ paskyrose buvo paviešintos nuotraukos iš atostogų Italijoje. 

Ir, nors bendrų nuotraukų nėra, gerbėjai tuoj pat padarė išvadą, kad nuotraukos iš tos pačios vietos. Agnė ir Aleksejus socialiniuose tinkluose deda arba savo, arba sūnaus – trimečio Fiodoro nuotraukas, tačiau publika jau svarsto apie buvusios žvaigdždžių sąjungos atkūrimą. 

Primename, kad aktoriai susipažino 2006 metais per filmo „Kaitra“ filmavimą. Poros audringus santykius lydėjo išsiskyrimai ir sugrįžimai. Galutinai santykiai nutrūko po to, kai Agnė dalyvavo projekte „Šokiai su žvaigždėmis“.

Praėjusiu metų liepos mėnesį Aleksejus ryžosi prabilti apie savo skyrybas su lietuvių kilmės žmona Agne. Buvusią mylimąją Aleksejus minėjo gražiu žodžiu, o interviu, kuriame jo motina neva apšmeižė A.Ditkovskytę, vadina žurnalistų niekšybe. 

„Taip, mudu su Agne iš tiesų išsiskyrėme. Ir vis dėlto išlaikėme gerus santykius vardan sūnaus Fiodoro gerovės. Aš nuoširdžiai tikėjausi ir troškau sukurti laimingą šeimą, tačiau gyvenime viskas, panašu, nėra taip lengva.

Esu amžiams dėkingas Agnei už man padovanotą sūnų ir padarysių viską, kas yra mano galioje, kad tik jis būtų laimingas. Mudu su žmona kartu praleidome nuostabų laiką, tačiau viskam kažkada ateina galas. Nenorėjau komentuoti skyrybų su Agne todėl, kad manau, jog tai yra tik mūsų reikalas. Tačiau po to, kai žurnalistai akiplėšiškai apgavo mano motiną ir jos vardu parašė žodžius, kurių ji niekuomet neištarė, mano kantrybė trūko.

Mano motina – suaugęs žmogus, tačiau žurnalistų niekšybė jai kainavo daug nervų. Mudu išsiskyrėm, tačiau kartu auginame sūnų, o mūsų šeimos gerbia viena kitą. Tačiau norėčiau apsaugoti savo artimuosius nuo perdėto visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio. Prašau, neaptarinėkite mūsų su Agne bei palikite ramybėje mūsų artimuosius“, – anksčiau yra sakęs A.Čiadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.