Ką tik pagimdžiusi Eglė Straleckaitė paatviravo apie motinystės džiaugsmus

Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė (25 m.) su vyru Justinu Daugėla (28 m.) rugpjūčio 9-ąją susilaukė dukrelės, kuriai suteikė Vakarės vardą. Neseniai socialiniame tinkle Eglė su vyru dalijosi jautria žinute, kad dabar jų gyvenimas – nesibaigianti pirmų kartų serija, kadangi dukrelė į šeimą įnešė naujų emocijų pliūpsnį.

 Eglė Straleckaitė-Daugėlė su vyru Justinu Daugėla džiaugiasi susilaukę dukrelės.<br> Socialinio tinklo ir G.Bitvinsko nuotr.
 Eglė Straleckaitė-Daugėlė su vyru Justinu Daugėla džiaugiasi susilaukę dukrelės.<br> Socialinio tinklo ir G.Bitvinsko nuotr.
 Eglė Straleckaitė-Daugėlė su dukrele.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Eglė Straleckaitė-Daugėlė su dukrele.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Eglės Straleckaitės ir Justino Daugėlos vestuvių diena.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Eglės Straleckaitės ir Justino Daugėlos vestuvių diena.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-08-22 16:50, atnaujinta 2017-08-22 22:06

Iki šiol aktyviai šokusi, sportavusi, vėliau profesionalios šokėjos karjerą iškeitusi į trenerės darbą Eglė džiaugėsi, kad ir gimus vaikeliui viskas susiklostė taip, kad nereikia sėdėti užsidarius namuose. Praėjus kiek daugiau nei savaitei nuo gimdymo, Eglė jau stengiasi mažais žingsniais grįžti prie aktyvesnės veiklos. Moteris atskleidė, kad gimdė natūraliai, o tai leido greičiau grįžti į aktyvią veiklą.

„Stengiamės nesėdėti vietoje. Jau antrą dieną, kai grįžome iš ligoninės, po truputį ėjome pasivaikščioti į lauką, į tėčio parankę įsikibę. O nuo vakar jau pradėjau pamažu sportuoti su savo tėčiu, kuris yra bokso treneris. Praėjo vienuolika dienų, tai jau bandome įeiti į ritmą. Pradžioje pradėjau nuo ilgesnių vaikščiojimų, po dvi tris valandas, o lauke, kadangi geras oras, jai labai patinka pasivažinėti. Miega kaip užmušta (Juokiasi). 

Dabar išbandėme ir naujų dalykų: vakar Ąžuolyne sportavom, laiptukus pabandėme. Tai kol sportavau, treneris pastumdė vežimėlį (Juokiasi). O šiandien greitai pasivėžinome riedučiais. Panašu, kad bus sportininkė, nes jai labai patinka, kai mama sportuoja“, - nestokodama geros nuotaikos pasakojo Eglė.

Eglė neslėpė: ir pati jaučiasi geriau, kai nepasitvirtino pasakojimai, esą susilaukus kūdikio nespėji net nusiprausti, kiek daug veiklos užgriūna ant pečių.

„Išties daug kas pasakojo, kad tenka namie prasėdėti, ką jau galvoti apie kokią veiklą. Šiuo klausimu esu labai laiminga. Mums pasisekė, kad ir laikas labai gražus, toks vaizdas, kad tik dabar prasideda vasara. Galima daug laiko praleisti lauke. Kita vertus, yra daug pagalbininkų: labai padeda mano tėveliai, jeigu reikia. Nesėdime namuose. Buvome jau ir pajūryje, ir sode leidome dienas. Džiaugiuosi, kad nebijome keliauti, tad galvojame, kad viskas tik į naudą. Apetitu irgi nesiskundžia, daug valgo. Neramu būna, tik jei negauna valgyti, bet mama juk visada šalia“, - juokėsi E.Straleckaitė-Daugėlė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.