Neseniai pagimdžiusi Irūna Puzaraitė atvirai: apie motinystę ir grįžimą į televiziją

Atsisveikinus su vasaros džiaugsmais iki kitų metų, į darbus ir mokslus kibo visa virtinė jaunuolių. Garsenybės džiugiai dalijosi asmenukėmis, kuriose su nerimąstinga šypsena į mokslus išlydi savo mažuosius.

Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.
Mamyčių <br>D.Umbraso nuotr.
Mamyčių <br>D.Umbraso nuotr.
Irūna Puzaraitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Irūna Puzaraitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2017-09-03 10:11

Liepos viduryje pagimdžiusi televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė (27 m.) portalui lrytas.lt pasidžiaugė užgriuvusiais motiniškais rūpesčiais ir vis dar reikšminga rugsėjo 1-ąja.

Paklausta, kaip paminėjo šią visai neįprastą rugsėjo 1-ąją, kuomet rankose sūpuoja kūdikį, Irūna neslėpė, jog visai šios progos nepamiršo ir prisiminė savo pačios mokyklos laikus.

„Rugsėjo  1-ąja lankiausi kavinėje, kurioje buvau su savo broliu, einančiu į trečią klasę, tad pastaruosius 3 metus rugsėjo 1-oji vis dar mano širdyje. Visuomet ją paminime su mažuoju broliuku, o grįžtant į tuos laikus, kuomet aš pati mokiausi – tai būdavo nenuotaikos ir liūdesio diena... Visad trūkdavo dar bent mėnesio vasaros atostogų“, – mokyklos laikus prisiminusi juokėsi Irūna.

Televizijos laidų vedėja pasidžiaugė, kad jau 7 gyvenimo savaitę skaičiuojantis Toras – puiki draugija.

„Mažąjį Torą į mano brolio šventę taip pat vedėmės. Kadangi oras neleido sudalyvauti tikrojoje rugsėjo 1-osios šventėje, tai buvom atvykę pasėdėti tik į kavinę netoli namų, bet Toriukas irgi dalyvavo savo pirmojoje rugsėjo pirmosios šventėje“, – džiaugėsi Irūna.

Šeimos rūpesčiais besimėgaujanti buvusi grupės „Mokinukės“ narė atskleidė, jog motinystė jai – tikras džiaugsmas bei pasakojo, jog visi netikėtumai jai – be galo malonūs.

„Man kiekviena diena kupina džiaugsmo, naujos patirties. Vaikas taip greitai auga – kiekviena diena vis kitokia ir vis įdomesnė. Labai smagu, mėgaujuosi“, – šypsojosi Irūna.

Kol kas darbą televizijoje Irūna išmainė į visai kitas pareigas – pastarąjį mėnesį rūpinasi mažyliu. Tačiau lrytas.lt moteris visgi atskleidė, jog netrukus vėl grįš į ekranus.

„Iš tiesų, daug kam sakau, jei turėčiau kokį pinigų medelį, tai užsiimčiau tik vaikų auginimu – tai vienas malonumas, aišku, reikalaujantis daug dėmesio, daug jėgų, bemiegių naktų. Bet kadangi medelio, ant kurio auga pinigai nėra – reikia grįžti į darbą. Taigi, ruošiuosi grįžti į televiziją“, – apie ateities planus kalbėjo Irūna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.