Paulius Skučas papasakojo šokiruojančią versiją apie baseine nuskendusį vaiką

Žurnalistas, laidų vedėjas Paulius Skučias socialiniame tinkle antradienio vakarą pasidalino mintimis apie baseine nuskendusį vaiką. Vyras papasakojo istoriją, kurią jam perpasakojo, kaip teigiama, nelaimės liudininkas.

 Paulius Skučas.<br> V.Valentinavičiaus nuotr.
 Paulius Skučas.<br> V.Valentinavičiaus nuotr.
Paulius Skučas su šeima.<br>T.Bauro nuotr.
Paulius Skučas su šeima.<br>T.Bauro nuotr.
Paulius Skučas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Paulius Skučas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-09-06 10:27, atnaujinta 2017-09-06 12:56

Kaip pranešė lrytas.lt, antradienį  apie 18 val. 30 min. Vilniaus Kareivių g. sporto klube „Impuls“ baseine nuskendo 7 metų berniukas.

„Kai gelbėtojai jūroje grumiasi su bangomis, srove ir kovoja už kiekvieną sekundę, kad kuo greičiau, operatyviau pasiektų skęstantįjį – supranti, kad tikrai gelbėjama atsidavusiai ir profesionaliai.. O ištraukus staigiai yra daromas širdies masažas. Be tokių pagrindų nė vienas gelbėtojas negalėtų dirbti. Akivaizdu.

O dabar...gavau informaciją iš patikimo šaltinio apie tragediją „Impulse“, kur nuskendo vaikas.

Ten buvęs žmogus papasakojo, kad vaikas po vandeniu baseine išbuvo apie 5 min. Tai buvo pirma jo treniruotė. Ištraukus kūną treneriai nesugebėjo atlikti tinkamai gaivinimo. Gaivinimą perėmė kitas lankytojas, matyt, daktaras.

Vaiką gaivinti bandė vyras iš pirties. Kiti treneriai toliau vykdė vaikų treniruotę. Visas treniruotes baseine sustabdė tik policija.

Vaikas medikų rankose buvo gaivinamas apie pusantros valandos.

Bet SVARBIAUSIOS MINUTĖS praleistos.

Jeigu tai tiesa, negaliu patikėti... Kad įstaigoje, kur kiekvieną sekundę gelbėtojų akys turi būti įsmeigtos į vandenyje esančius vaikus – plaukti besimokantis žmogus po vandeniu nepastebėtas guli tiek laiko... O gaivina išbėgęs gerasis nepažįstamas žmogus“, – pasakojo P.Skučas.

Po nelaimės „Impuls“ vadovės Silvijos Petrošiūtės išplatintame pranešime teigiama, kad sporto klubas bendradarbiauja su policija ir yra pasiruošęs suteikti visą reikalingą informaciją teisėsaugai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.