Svirduliuojantį gydytoją nufilmavusi D. Rinkevičienė papasakojo, kas vyko poliklinikoje

Aktorė Donata Rinkevičienė antradienio naktį pateko į nelabai malonią situaciją. Žinomai moteriai teko praverti Santaros klinikų vaikų konsultacijų poliklinikos duris, nes jos vaikas sunegalavo, tačiau tai, kas nutiko atvykus į polikliniką, Donatą privertė suglumti.

Andrius Čekuolis ir Donata Rinkevičienė.<br>Stop kadras ir LR archyvo nuotr.
Andrius Čekuolis ir Donata Rinkevičienė.<br>Stop kadras ir LR archyvo nuotr.
 Donata Rinkevičienė.<br> T.Bauro nuotr.
 Donata Rinkevičienė.<br> T.Bauro nuotr.
Andrius Čekuolis.<br>Stop kadras.
Andrius Čekuolis.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 20, 2017, 11:02 AM, atnaujinta Sep 20, 2017, 5:14 PM

„Santaros klinikų vaikų konsultacijų poliklinika. Prie tuščio echoskopijos kabineto jau laukiame 1 val, 15 min. Prieš mus jauna šeima su mažu vaiku. Ir pagaliau gydytojas ateina... Daug nerašysiu, tik pasakysiu, kad jis buvo visiškai girtas.

Kviečiau policiją, tačiau jie atsakė, kad į tokius įvykius nereaguoja. Ok, aš nežinojau. Šiaip taip surandame poliklinikos vedėją Galiną Mikšto. Su kita šeima prašome fiksuoti girtumą. Žodžiu, baigėsi tuo, kad parašėme pretenziją į poliklinikos knygą. Apie tai, kuo baigsis ereliui, būsime informuoti raštu. Bijau, kad niekas to girtumo taip ir neužfiksavo, nors žadėjo. O tuo tarpu – dienos didvyris. Tik pridursiu, kad atkreipkite dėmesį į jo pareigas! P.S. Video trumpas ir, gaila, kvapo neperteikia“, – socialiniame tinkle rašė D.Rinkevičienė.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su Donata ji patvirtino, kad tokia situacija iš tikrujų buvo. D.Rinkevičienė sakė, kad nuo gydytojo sklido stiprus alkoholio tvaikas, be to, jis sunkiai galėjo šnekėti.

„Iš veido, akių buvo matyti girtumas, juk to nesupainiosi“, – tvirtino D.Rinkevičienė.

Kaip į neblaivaus daktaro pasirodymą darbo vietoje reagavo kiti žmonės?

„Aplinkui nebuvo daug žmonių, šalia buvo tik viena šeima. Minėtas daktaras apžiūrėjo jų vaiką ir tai padaręs parašė išvadas. Vaiko mama su gautomis išvadomis nulėkė pas specialistą, pas kurį buvo nusiųsta. Specialistė, pamačiusi tokias išvadas, tiesiog juokėsi ir sakė, kad jos yra nesąmoningos.

Aš ir minėtos šeimos galva nuėjome pas vedėją (G.Mikšto) ir parašėme pretenziją. Vedėja sakė, kad elektroniniu paštu atsiųs mums atsakymą, kaip susiklostys to daktaro karjera“, –sakė D.Rinkevičienė.

Į šį įvykį sureagavo ir „Lietuvos ryto“ televizijos žurnalistė Daiva Žeimytė.

„Įdomūs reikalai vyksta. Vakar pasidalinau šiuo įrašu, šiandien ryte atsidarau feisbuką, iškrenta žinutė, kad šis įrašas šalinamas. Negalėjau atsidaryti savo paskyros, kol neištryniau. Hmmmm, kaip įdomu... Ok, dalinuosi dar kartą. Beje, Lina Bušinskaitė, ministro atstovė spaudai, vakar parašė, kad ministerija aiškinasi situaciją“, – socialiniame tinkle rašė D.Žeimytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.