Dominykas Vaitiekūnas priverstas atsisveikinti su televizija

Penkerius metus televizijos laidą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedęs Dominykas Vaitiekūnas palieka šią laidą. Nuo šiol LRT žiūrovai matys tik vieną šios laidos vedėją.

Dominykas Vaitiekūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dominykas Vaitiekūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dominykas Vaitiekūnas<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dominykas Vaitiekūnas<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 21, 2017, 6:04 PM

„Dėkingas iki dangaus! Ypatingai visiems, kuriuos kalbinau Lietuvos miestuose ir kaimuose. Niekada negalvojau, kad galima tiek daug mąstyti apie gyvenimą kalbant su moksleiviais.

Projektas „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ buvo mano penkerių metų profesinio gyvenimo dalimi, didelė profesinė mokykla ir tapo vienu iš mano vizitinių kortelių. Kaip ten bebūtų, atėjo metas sukti skirtingais keliais – laidos kūrybinė grupė nusprendė, kad laida turi pereiti prie vieno vedėjo koncepcijos. Tai sužinojus širdis šiek tiek suspurdėjo. Bet pažvelgęs iš laiko distancijos esu labai labai laimingas ir dėkingas“, – teigė Dominykas.

Jis tikino nesitikėjęs, kad bus projekto veidu net penkerius metus.

„Kaip mūsų projekto dalyvis Džiugas politiškai paspekuliavo – „pas jus projekte po vieną vedėją keičiasi kartu su vyriausybe, o tu – atėjai dar prie Kubiliaus, ir visą Butkevičių ištvėrei, ir prie Skvernelio tave čia laiko“. Taip, kad už tą penkerių metų pasitikėjimą esu labai dėkingas, nes pakvietė vienam sezonui, o pasilikau po to dar keturis.

Kai pats save atsimenu – atėjau į TV visiškas viščiukas ką tik po studijų, ne visada susivokiantis į kurią čia kamerą žiūrėti, perdėtai stresuojantis, ar čia gerai viską darau, o per tuos metus jaučiuosi išmokęs ne tik į kamerą žiūrėti, bet įgijęs labai labai didelę patirtį ir ją kasdien taikantis kituose darbuose. Ir tą patirtį aš įgijau labai prabangiomis aplinkybėmis – ne tiesioginiam eteryje, su didelėm galimybėm klysti ir dėl to nenukentėti. Šitas projektas turi labai didelį ir gerą vardą ir labai džiaugiuosi, kad jis puoš mano CV. Ir už tą galimybę visada liksiu dėkingas.

Labai visiems dėkoju kolegoms už pamokas, patarimus, pokalbius, kantrybę, galimybes, rekomendacijas, juoką prie kavos per pertrauką, ar kur už kampo laiką leidžiant, klausimus, scenarijus, stringančios planšetės tvarkymą, failų paruošimą ir pabajeravimą apie gyvenimą“, – dalinosi prisiminimais jis.

D.Vaitiekūnas šį sezoną ketina atsiduoti muzikai. Jis džiaugiasi, kad po perklausos buvo pakviestas dalyvauti Klaipėdos Muzikinio teatro spektaklyje, kurio premjera gruodį, po Naujųjų metų laukia autorinis kompozitorės Zitos Bružaitės koncertas Filharmonijoje, kovą – kartu su Lietuvos Nacionaliniu simfoniniu orkestru atliks pagrindinę partiją Laimio Vilkončiaus rašomame miuzikle.

„Dar laukia renginių vedimas ir asmeniniai kūrybiniai projektai, kuriems visada “trūksta laiko”. Tad susimojuosime nebūtinai per tv“, – optimizmu tryško D.Vaitiekūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.