Rudenišką nuotaiką žinomi žmonės Vilniuje skaidrino smaližiaudami

Trečiadienio vakarą Vilniuje atsidarė viena naujiena smaližiams. Sostinėje duris atveria tortų, pyragų, keksiukų ir pyragėlių karalystė „Tortinė”. Kviestinė publika čia susirinko pasmaguriauti dailiai atrodančių desertų. Iš televizijos ekranų ir žurnalų puslapių puikiai pažįstami žmonės ragavo naujausią rudens ir žiemos tortų kolekciją, o kai kurie jų net patys prisijungė prie atviros saldėsių gamybos sesijos.

 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Renginio akimirka.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (50)

Lrytas.lt

2017-10-04 20:26

„Sveiki atvykę į saldžiausią mūsų projektą!” – jau iš anksto su žurnalistais ir svečiais sveikinosi prekės ženklo vadovė Urtė Mikelevičiūtė. Desertinėje vienam vakarui buvo įrengta mini „Pavlovų” dekoravimo zona – kiekvienas svečias galėjo susikurti savą saldžią legendą.

Besidomintys vynais turėjo galimybę padegustuoti itin madingų ir populiarų biodinaminių putojančių vynų su „Vynas Grynas” atstovais. Atidarymo kulminacija tapo torto kirtimas kardu, imituojantis simbolinį atidarymo juostos kirpimą.

Projekto pagrindinė konditerė Eglė Balčiūnaitė užaugo ant cukraus ir saldainių, mat abu jos abu tėvai jau daugiau nei dvidešimt metų dirba šokolado fabrike. Todėl nieko keisto, kad meilė šokoladui ir saldumynams teka jos venomis.

Virtuvė jau nuo mažens buvo ta patalpa, kurioje Eglė praleisdavo daugiau laiko nei kuriame nors kitame kambaryje: „Pamenu, mama daug gamindavo namie, kartu lipdydavome bandeles ir kurdavome įvairius saldžius šedevrus. Mokyklos laikais visus bendraklasius, draugus ir giminaičius apdovanodavau pyragais, tortais ir saldumynais.”

Nors Eglė vos per plauką netapo žirgų fizioterapeute, jos likimas ją suvedė su pomėgiu ir pašaukimu – tortų ir saldumynų gamyba.

„Pradėjęs dirbti su Egle iš karto pajutau jos talentą, aistrą ir atsidavimą. Šiuo metu turime puikią komandą, kuri žada darbais ir skoniais įrodyti, ko yra verta”, – pasidžiaugė kulinarijos studijų tinklo savininkas Ronaldas Nagrockis.

Atidarymo vakarą kviestinė publika lepinosi ne tik tortais, bet ir puikiomis emocijomis, gardžiais saldumynais ir jaukia aplinka – ypač mažuosius desertinės lankytojus smagiai nuteikė priešais desertinę veikiantys dušo formos fontanai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.