Neprireikė nė metų, kad 1000 kvadratinių metrų ploto neįprasto ir efektingo interjero restoranų kompleksas Vilniaus senamiestyje taptų viena lankomiausių vietų ne tik sostinės gyventojų, bet ir jos svečių iš užsienio. Kelių aukštų dviejų restoranų kompleksas su dviem barais ir vyno rūsiu vėl priminė apie save, surengdami prabangų vakarėlį „Beluga VIP party“.
Tikriems skonio virtuozams aiškinti, kas yra „Beluga“ degtinė – nereikia. O gaminama ji 1900 metais įkurtoje Mariinksy distilerijoje, vienoje iš ekologiškiausių apylinkių Sibire. Antrasis kertinis ingredientas – ypatingas salyklas, kuris yra retai naudojamas standartinėse degtinėse, dėl kainos ir didelės darbo jėgos reikalaujančio gamybos proceso. Galiausiai, prie jos skonio prisideda pats brandinimo procesas, kuris trunka nuo 1 iki 3 mėnesių.
Oficialiame vakarėlyje restorane kviestinė publika ragavo su šia degtine barmenų paruoštus kokteilius ir restorano virtuvės šefų pagamintus gurmaniškus užkandžius iš Nikkei-Peru ir Japonijos virtuvių bei europietiškų valgių meniu.
Smagiame vakarėlyje per kelis restorano aukštus svečių laukė ir daugiau staigmenų: su žymiausiais aukščiausios klasės juvelyrikos prekės ženklais dirbanti patyrusių ekspertų įmonė „I Am Diamond”, kurią vienija meilė ir aistra deimantams, pristatė italų prabangios juvelyrikos prekės ženklą „Utopia“, pasauliui žinomą dvidešimt metų.
Greičio mėgėjų irgi laukė siurprizas: abejingų nepaliko UAB „Krasta Auto Vilnius“ pristatytas prabangus „Maserati Levante“ automobilis, pasižymintis ekstravagantiška prabanga, stiliumi bei subtiliu itališku dizainu.