Po nuvilnijusio skyrybų skandalo Eleonora Sebrova pasidalijo jausminga žinute

Dainininkė Eleonora Sebrova, vos prieš savaitę vėl turėjusi išgyventi skyrybų su Egidijumi Dragūnu atgarsius, su gerbėjais pasidalijo stipria, moteriška žinute. Vėjuotame pajūryje įsiamžinusi Eleonora jau kurį laiką skleidžia moterišką ramybę, kuri itin žavi aplinkinius.

Eleonora Sebrova.<br>G.Žilinsko nuotr.
Eleonora Sebrova.<br>G.Žilinsko nuotr.
 Eleonora Sebrova.<br> „Instagram“ nuotr.
 Eleonora Sebrova.<br> „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 20, 2017, 11:08 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 3:40 PM

„Gyvenime bus labai skausmingų akimirkų, kurios visą tavo pasaulį pakeis vos per keletą minučių. Tos akimirkos pakeis ir patį tave. Leisk joms suteikti tau stiprybės, paversti gudresne ir nuolankesne. Tačiau netapk tuo, kuo tikrai nesi. Verk. Rėk, jei tik to prireiks. Tuomet užsidėk stiprybės karūną ir judėk tik pirmyn“, – po nuotrauka rašė E.Sebrova.

Primename, praėjusią savaitę per visą žiniasklaidą nuvilnijo skandalas, kuomet nutrūkusius santykius E.Dragūnas ir E.Sebrova nusprendė aiškintis teismo keliu, vienas kitam pažerdami pilną saują kaltinimų.

Rugsėjo viduryje Eleonora papuošė žurnalo „Stilius“ viršelį, kuriame atvirai papasakojo ir apie skyrybas, ir apie tolimesnius gyvenimo planus.

– Galima pamanyti, kad esate gimusi po laiminga žvaigžde, atrodytų, kad jums atsiveria visos durys, aplinkiniai geranoriškai tiesia rankas, norai lengvai pildosi. Bet juk kiekvieno žmogaus pečius kartais užgula nesėkmės, problemos, skausmingi išgyvenimai.

– Man beprotiškai buvo sunkūs pastarieji dešimt metų kūrybine prasme – negalėjau reikštis kaip asmenybė, negalėjau įgyvendinti savo projektų, įrašinėti savo dainų. Būdavo, nori kažkurias duris praverti, o jos neatsidaro. Tačiau niekada nesilioviau tikėti, kad jei ko nors labai nori, laikaisi disciplinos ir daug dirbi, galiausiai atidarai pačias sandariausias duris, nuverti galingas barikadas.

Kai man buvo šešeri, mano tėvai išsiskyrė. Likome su mama, dirbusia pradinių klasių mokytoja, ir vyresniąja seserimi. Kai man buvo dvylika metų, mamai galvoje aptiko auglį. Gydytojai šaltai pasakė, kad mamai liko gyventi pusę metų. Atrodė, kad mirsiu iš širdgėlos, taip buvo baisu ir skaudu.

Operacijos metu Kauno klinikose ilgam dingo elektra. Dėl įvykusių nesklandumų operacija truko devynias valandas. Jos metu mamai buvo pažeistas trišakis nervas – paralyžiavo pusę veido. Kai mama grįžo iš ligoninės, jos net mūsų šuo neatpažino. Mama nebegalėjo dirbti, todėl namuose aš viską turėjau daryti pati.

Suprasdama, kad ateitis priklauso tik nuo manęs, mokykloje buvau pirmūnė. Norėjau, kad mama manimi didžiuotųsi. Nesiguodžiau, neprašiau pagalbos, todėl niekas ir neįtarė, kad turiu problemų. Taip, tikro gyvenimo skonį aš labai gerai žinau. Iki operacijos mama buvo labai graži moteris. Džiaugiuosi, kad pernai ji ryžosi pasidaryti plastinę operaciją.

Manau, kad vidinę stiprybę paveldėjau iš jos. Ji – nepalūžtanti kovotoja, domisi netradicine medicina, sportuoja, kuria planus. Kad ir kada paskambinčiau, mama visada geros nuotaikos.

– Šiuo metu jūs laisva ir asmeniniame gyvenime – prieš kelis mėnesius nutrūko jūsų ir E.Dragūno draugystė. Jūs ne kartą skyrėtės ir taikėtės. Surinkus visas publikacijas būtų galima storą knygą apie jūsų santykius išleisti. Ką dabar galėtumėte pasakyti apie dešimtmetį trukusį ryšį?

– Tai buvo labai įdomus laikotarpis, daug ko išmokau. Iš pradžių buvau tik grupės SEL dainininkė. Mylimąja tapau vėliau. Nuo pat pradžių mačiau, kad Egidijus turi nežmonišką potencialą, užsidegimą, charizmą, kad jam ne vieta koncertuoti klubuose. Džiaugiuosi, kad mums būnant kartu pavyko įgyvendinti didžiules vizijas. Aš visada palaikydavasantykiaiu jo idėjas.

– Ar pasukote skirtingais keliais, nes jūsų santykiai galutinai išsisėmė, o gal išsiskyrimas – tik dar viena pertrauka santykiuose?

– Manau, vienas kitam atidavėme tai, ką galėjome. Galiausiai atėjo laikas abiem eiti į priekį skirtingais keliais ir siekti skirtingų svajonių. Tačiau tikiu, kad atsiminimuose liksime vienas kitam brangūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.