Skandaluose skęstantis Egidijus Dragūnas teigia patekęs į kalinčio sukčiaus rankas

Šeštadienį žiniasklaidoje pasirodė straipsnis, kuriame SEL koncertų organizatoriumi prisistatęs Paulius Šileika kaltina Egidijų Dragūną nesumokėjus jam esą priklausančio užmokesčio. E.Dragūnas šį žmogų atvirai vadina sukčiumi ir stebisi, jog to neįžvelgė jų ginčą sprendęs teismas.

Egidijus Dragūnas.<br>Indrės Pix Prokadras nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>Indrės Pix Prokadras nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Dragūnas.
E.Dragūnas.
Egidijus Dragūnas.<br>T.Bauro nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Oct 28, 2017, 12:37 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 1:47 PM

Teisminis ginčas tarp E.Dragūno ir P.Šileikos vyksta dėl SEL 20-ečio turo koncertų. Paulius tikina, kad jis suorganizavo turo šou, o Egidijus atkerta, kad tai net negalėjo įvykti realiai, kadangi tuo metu minėtas žmogus buvo įkalintas Vokietijoje.

„Paulius Šileika – visą tą laiką, kol vyko pagrindiniai pasiruošimai koncertui, buvo areštuotas Vokietijoje. Ir buvo kaltinamas už sukčiavimą. Jis daugiau nei pusę laiko praleido areštuotas, kol vyko pagrindiniai darbai. Kaip jis tuo metu galėjo organizuoti SEL koncertus?“ retoriškai klausė E.Dragūnas.

„Aš patekau į sukčiaus rankas. Visą gyvenimą dirbau ir pats organizavau savo koncertus. Paulius prisistatė prie manęs, įgavo pasitikėjimą per klaidą ir man keista, kaip teismas nesureagavo į tokį dalyką, kad fiziškai šis žmogus negalėjo dirbti man, nes buvo areštuotas“, – kalbėjo Egidijus.

E.Dragūnas mano, kad padarė klaidą rimtai ir tinkamai savo laiku nesureagavęs į šią situaciją. „Galvojau, kad teismas supras, su kuo turi reikalą. Supras, kad žmogus reikalauja atlygio už darbą, kurio net fiziškai negalėjo atlikti. Man keista, kad apie tai niekas nešneka“, – apmaudo neslėpė SEL lyderis.

E.Dragūnas tikina, jog šio reikalo taip nepaliks ir jį toliau intensyviai spręs jo pasamdyti teisininkai.

„Dažnai apie mane skelbiama daug nesąmonių. Aš prašau žmonių netikėti viskuo, kas jus pasiekia. Kiekvieną centą gyvenime uždirbau per sunkų darbą. Neleisiu juodinti savo vardo, savo fondo vardo. Padarysiu viską, kad pinigai, kurie priklauso sergantiems vaikams, neatitektų į kažkokių nusikaltėlių rankas“, – pokalbį baigė SEL lyderis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.