Po J. Steponaitytės pareiškimo apie netinkamą Š. Barto elgesį prabilo dar viena mergina

Aktorės Julijos Steponaitytės penktadienį viešai išplatintas pareiškimas apie režisieriaus Šarūno Barto elgesį sulaukė itin daug visuomenės reakcijų. Prie šios merginos liudijimo prisidėjo ir dailininkė Paulė Bocullaitė. Ji taip pat teigė patyrusi režisieriaus prievartą.

Prie aktorės Julijos Steponaitytės pasakojimo prisidėjo ir koloristė Paulė Bocullaitė.<br>T.Bauro ir R.Danisevičiaus nuotr. 
Prie aktorės Julijos Steponaitytės pasakojimo prisidėjo ir koloristė Paulė Bocullaitė.<br>T.Bauro ir R.Danisevičiaus nuotr. 
R.Danisevičiaus nuotr. 
R.Danisevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-11-13 09:27, atnaujinta 2017-11-13 14:21

Multimedijų platformos „Nanook“ kuriamoje tinklalaidėje „Nyla“ dailininkė P.Bocullaitė taip pat prisijungė prie J.Steponaitytės.

Tinklalaidėje yra teigiama, kad, dailininikei P.Bocullaitei perskaičius J.Steponaitytės pareiškimą socialiniame tinkle „Facebook“, ji atpažino save. Šios merginos nėra pažįstamos.

Tačiau istorija, kurią ji pasakojo, taip pat atsitiko prieš 5 metus. Ji iš karto kreipėsi į policiją.

„Vieną vakarą Š.Bartas iš mašinos atsinešė dėžę alkoholio ir pasakė, kad švęsime mano gimtadienį“, – pasakojo P.Bocullaitė. Išgėrus alkoholio, anot merginos, režisieriaus pradėjo ją liesti. Tačiau merginai paprašius to nedaryti ir nusprendus išvykti Š.Bartas supyko. Jis ją pagriovė ant žemės ir laikė suspaudęs.

Merginai pavyko pasprukti, tačiau bėgant iš pastato Š.Bartas metė į ją suoliuką, o tada televizorių.

Merginai pavyko pabėgti iš Š.Barto sodybos ir išsikviesti policiją. Mergina policijos pareigūnams surašė pareiškimą. O Š.Bartas tuo metu gavo 150 litų baudą už smulkų chuliganizmą.

Šį faktą naujienų portalui lrytas.lt patvirtino ir Utenos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Violeta Ginaitienė.

Š.Bartas po įvykio keletą dienų vis dar skambino, tačiau mergina su juo bendrauti nenorėjo.

Visą tinklalaidę su abiejų merginų liudijimais galite išgirsti čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.