Žinomi gurmanai neatsispyrė „Michelin“ žvaigždutėmis įvertinto šefo vakarienei

Savaitgalį sostinės širdyje, Gedimino prospekte, prancūziškame restorane „Le BonJour“, įvyko gurmaniška „Michelin“ žvaigždutėmis įvertinto šefo Danilo Bianco ištaiginga vakarienė. Čia pasimėgauti prancūziška kultūra bei paragauti rudens gėrybių patiekalų susirinko vilniečiai ir miesto svečiai, naujiems skoniams liko neabejingi Sandra ir Darvydas Šernai, Patricija Gadžijeva su seserimi, Edvardas Žičkus, Elena Puidokaitė, kolumbietis barzdaskutys JohnAS AlexanderIS Serna, diplomatas Gytis Marcinkevičius, fotografas Vygantas Ovadnevas su žmona Valdone ir kiti.

 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
 Renginio akimirka.<br> V.Ovadnevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (30)

Lrytas.lt

Nov 13, 2017, 11:06 AM

Išskirtinio renginio svečiams buvo pasiūlyta paskanauti itin subtilių patiekalų, pagamintų iš sezoninės virtuvės gėrybių su priderintais vynais. Skonių ir pojūčių jūra leido mėgautis Prancūzijos virtuvės kultūra, klausytis Rasos Rapalytės, atliekančios Edith Piaf kūrinių, renginio vedėjas supažindino su ragaujamais patiekalais ir jų paruošimo būdu, vakarienės pabaigoje restorano lankytojai skubėjo pasveikinti šefo Danilo Bianco, paruošusio sėkmingą vakarienę, ir padėkoti už naujai atrastus skonius.

Žymūs žmonės negailėjo pagyrų

Po vakarienės, kurios „starteris“ buvo grybai papillote, pagrindinis patiekalas – vištiena aumônière su pomidorų confit, porų fondiu ir laukiniais ryžiais, o desertui patiektu Painperdu su sezoniniais vaisiais ir vaniliniais ledais bei priderintais vynais, žymūs vilniečiai negailėjo pagyrų ne tik šefui, bet ir pačiam restoranui.

„Tai buvo tikrai labai įdomi ir nauja pažintis su prancūzų virtuve, į kurią šefas įliejo lietuviškus skonius ir produktus, maloniai nustebino visa aplinka ir vakaro atmosfera, o desertas grąžino į šiltus ir jaukius rudens vakarus pas artimuosius“, – iškart po vakarienės gražių žodžių negailėjo Sandra Šernė.

„Man labai patiko šilta vakaro atmosfera, prancūziška muzika, geros emocijos, sklidusios nuo visų asmenų. Ypač sužavėjo geras maistas ir vynas, puikiai derėjęs su nuostabaus aromato ir skonio patiekalais, kuriuos ruošė šefas“, – geromis emocijomis dalijosi J.A.Serna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.