Neseniai su mylimuoju susižadėjusi Živilė Kropaitė laukiasi kūdikio

Po visą Lietuvą papirkusio, tiesioginiame laidos „Labas rytas, Lietuva“ eteryje nuskambėjusio Živilės Kropaitės juoko prabėgę metai dovanojo jai daugybę netikėtų ir malonių permainų – vedėjos vietą LRT pokalbių laidoje „Svarbios detalės“, pažintį su teisininku Liudu Basiuliu, sužadėtuves ir kūdikio laukimą.

 Živilė Kropaitė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Živilė Kropaitė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2017, 9:09 AM, atnaujinta Nov 14, 2017, 10:01 AM

„Apie vaikus jau kurį laiką kalbėjome, dar nuo vasaros esame išrinkę vardus net trims“, – pasakoja 34-erių L. Basiulis.

Drauge jau kuris laikas gyvenanti pora džiugiomis naujienomis nusprendė pasidalinti su LRT laida „Gyvenimas“.

Žurnalistė, radijo ir televizijos laidų vedėja Živilė Kropaitė neslepia, kad dar kurį laiką neketino viešai kalbėti apie nėštumą, tačiau ši žinia ėmė sklisti, kai kažkas iš porai artimų draugų apie tai prasitarė žiniasklaidai.

Dabar tai laikas, kurį Živilei su Liudu labiausiai norisi leisti dviese, kai reikia ramybės ir daugiau dėmesio sau, todėl Ž. Kropaitė jau prieš kurį laiką atsisakė rytinių spaudos apžvalgų tiesioginiame eteryje.

„Jaučiuosi gerai, todėl apie pertrauką pokalbių laidoje „Svarbios detalės“ nė nemąstau, nes ten grafikas patrauklus, komanda stipri, susidirbusi, man tenkantis krūvis nėra labai didelis. Neįsivaizduoju savęs be jokios veiklos, sėdinčios namuose ir nieko neveikiančios, tai tikrai ne mano charakteriui“, – jau šį trečiadienio vakarą LRT žiūrovams atviraus Ž. Kropaitė.

Duodama interviu laidos „Gyvenimas“ vedėjui Edvardui Žičkui Živilė neslėpė, kad žinia apie kūdikio laukimą labiausiai nudžiugino poros artimuosius, nuolat klausinėjusius apie planus kurti šeimą.

„Trečia dešimtis – tinkamiausias metas tėvystei“, – geros nuotaikos filmavimo metu nestokojo pirmagimio besilaukiantys sužadėtiniai.

„Kai kas nors iš mano artimųjų sužino naujieną apie nėštumą, pasidžiaugia, kad Liudas tikrai bus labai geras tėtis, todėl man ramu ir saugu“, – LRT gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas“ kalbės Ž. Kropaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.