Modelių pasaulį sukrėtė netektis: iš 14 aukšto Klaipėdoje iškrito manekenė

Klaipėdoje iš viešbučio 14 aukšto balkono iškrito Lietuvoje gana gerai žinoma manekenė Dovilė D. Merginai buvo 22-eji.

 Dovilė D.
 Dovilė D.
 Dovilė D.
 Dovilė D.
 Dovilė D.
 Dovilė D.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 24, 2017, 6:25 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 6:00 PM

Vos prieš gerą savaitę iki mirties Dovilė žengė ir Juozo Statkevičiaus podiumu, kai jis pristatė naujausią savo kolekciją. Mergina modelio darbą dirbo ir užsienyje.

„Dovilė buvo viena protingiausių, jautriausių, gražiausių ir mieliausių merginų. Ji visuomet liks mano mintyse“, – rašė modelių agentas italas Massimo Parisi.

Apie merginos žūtį policijos suvestinėse pateikta itin trumpa informacija. Kaip rašoma pranešime, lapkričio 20 d. apie 19 val. 34 min. Klaipėdoje, Naujojo Sodo g., rastas moters (gimusi 1995 m.) lavonas su įvairiais kūno sužalojimais. Policija taip pat pranešė, jog, kaip įtariama, mergina iškrito iš balkono.

Klaipėdos apskrities VPK Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė lrytas.lt sakė, kad mergina iškrito iš Klaipėdos centre esančio viešbučio bendrojo naudojimo balkono. Pirminiais duomenimis, ji krito iš 14-o aukšto. Tame pačiame aukšte esančiame numeryje ji ir buvo apsistojusi.

Pasak Klaipėdos policijos atstovės, manoma, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas – mergina iškrito išėjusi parūkyti.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Į daugumą šiuo metu kylančių klausimų turi atsakyti ekspertai“, – paklausta ar mergina negalėjo būt apsvaigusi sakė A.Grauslienė.

Kad merginos žūtis traktuojama kaip nelaimingas atsitikimas, lrytas.lt patvirtino ir Klaipėdos m. policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis.

Pasak pareigūnų, į Klaipėdą Vilniuje gyvenanti mergina asmeniniais reikalais kelioms dienoms buvo atvykusi su draugu. Tuo metu, kai įvyko nelaimė, vaikinas buvo likęs kambaryje ir draugės žūties nematė. Jį pareigūnai apklausė kaip liudininką.

„Daug pasakyti negaliu. Vyksta tyrimas, paimti įvairūs mėginiai, jie išsiųsti teismo medicinos ekspertams, kada gausime atsakymus, negaliu pasakyti“, – sakė komisariato viršininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.