Simą Jasaitį gina buvusi žmona Vaida: „Ji neįleisdavo Simo į namus“

Buvusi krepšininko Simo Jasaičio (35 m.) žmona Vaida Jasaitienė, sužinojusi apie jo konfliktą su dabartine žmona Oksana Pikul-Jasaitienę, liko šokiruota.

Vaida Jasaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vaida Jasaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vaida Jasaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vaida Jasaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vaida Jasaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vaida Jasaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 21, 2018, 2:56 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 2:18 PM

„Mane labai nustebino Simo elgesys. Net neįsivaizduoju, kaip tai galėjo nutikti. Jis ramaus būdo. Galbūt Simą išprovokavo Oksana?“, – stebėjosi V.Jasatienė.

Moteris patikino, kad prieš ją Simas niekada nekeldavo rankos. Tačiau apie jo ir Oksanos konfliktus jai yra tekę girdėti.

„Simo neįleisdavo į namus, pakeisdavo spynas. Bet Simas nekalbus. Jis niekada viešai nekalbėjo. Kalbėjo ji“, – pasakojo V.Jasaitienė, auginanti Simo sūnų.

Moteris mano, kad ir vieši konfliktai dėl alimentų jų vaikui vyko ne Simo, o Oksanos iniciatyva.

„Mes niekada nekonfliktavome. Jis dosnus, rūpinasi sūnumi ir mums niekada nekilo konfliktų dėl vaiko. Visi vieši konfliktai buvo įtakoti jos“, – įsitikinusi V.Jasaitienė.

Moterį stebina O.Pikul-Jasaitienės veiksmai. Vaida stebėjosi, kaip Oksana nevyko į Italiją gyventi su ten žaidžiančiu Simu. Pati Oksana tuomet tikino, kad vykti pas vyrą su vaiku jai nesaugu, nes tuomet Italijoje vyko žemės drebėjimai.

Vaida pati ne kartą įsitikino, kaip Simas myli Oksaną.

„Jis net neatrašydavo į mano žinutes. Supratau, kad nenorėjo konfliktų su Oksana. Leidžiu sau manyti, kad Simas dėl žmonos stengiasi, o žmona viešina apsinuoginusios savęs nuotraukas instagrame. Kuriam vyrui patiktų tokie veiksmai? Kaip gali ištekėjusi moteris leisti sau taip elgtis? Žmonės nesikeičia“, – svarstė V.Jasaitienė.

Anot jos, Simo ir Vaidos sūnaus Oksana nenorėdavo ir jų namuose.

„Simas kiek gali skiria laiko sūnui. Bet sūnų į namus buvo pasikvietęs tik du kartus. Jie susitinka viešoje erdvėje, ne namie. Susidarė įspūdis, kad Oksana nenorėjo į namus vaiko priimti“, – lrytas.lt pasakojo Vaida.

Su S.Jasaičiu Vaida gyveno septynis metus.

„Kad Simą išprovokuotum, reikia labai pasistengti. Buvo pas mus pykčių, bet niekada iki smurto nenuėjome. Pažįstu jį kitokį ir tikiu, kad jis nepasikeitė. Dėl alkoholio irgi niekada nebuvo problemų“, – teigė V.Jasaitienė.

Moteriai susidarė įspūdis, kad Simas visuomet lieka Oksanos šešėlyje, o jai jo galbūt nebereikia.

„Galbūt ji nebenori su juo būti? Jei jau tokius konfliktus viešina, – svarstė Vaida. - Tik jo dėka ji susitvarkė gyvenimą! Kitas vyras praeitų pro stovinčią ar šokančią! O čia prašau ir šeima sukūrė, ir namą pastatė! Jos pyktis užaugino pyktį! Ką puoselėsi, tą gausi. Į savo namus jis turėjo teisę grįžti, o ji iškvietė policiją! Kaip normaliam vyrui jaustis? Parduoda savas, mylimas žmogus, kuriam viskas buvo atiduodama. Bet pasirodo maža! Tegu nepamiršta iš kur atėjo ir nulipo. Laikui bėgant jis padėjo apsivalyti jai praeitį, o ji jį tik “apšiko”. Štai koks dėkingumas“.

V.Jasaitienės žiniomis, Oksana liepė šiąnakt Simui negrįžti namo, o jis grįžo ir ji iškvietė policiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.