Konferencijoje „Moters vizija“ patirtimi dalinsis daugiau nei dešimt žinomų moterų

Kovo 8- ąją, Vilniaus „Litexpo“ parodų rūmuose vyksiančioje didžiosios motyvacinėje konferencijoje „Moters vizija“ pranešimus skaitys ir patirtimi dalinsis daugiau nei dešimt žinomų moterų iš pramogų ir verslo pasaulio.

 Konferencijoje „Moters vizija“ patirtimi dalinsis daugiau nei dešimt žinomų moterų.
 Konferencijoje „Moters vizija“ patirtimi dalinsis daugiau nei dešimt žinomų moterų.
 Konferencijoje „Moters vizija“ patirtimi dalinsis daugiau nei dešimt žinomų moterų.
 Konferencijoje „Moters vizija“ patirtimi dalinsis daugiau nei dešimt žinomų moterų.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 9, 2018, 9:45 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:46 AM

Tarp jų – ir bene žymiausia lietuvių kilmės aktorė Ingeborga Dapkūnaitė, taip pat – socialinė verslininkė iš Didžiosios Britanijos Madi Sharma.

Generaliniu konferencijos partneriu tapo prekybos ir pramogų centras „Ozas“. Informaciją apie renginį skleidžia – viena iš didžiausių Lietuvoje žiniasklaidos grupių „Lietuvos rytas“.

„Laiminga, pasitikinti savimi, gebanti suburti ir įkvėpti artimus žmones ir darbo kolektyvą moteris – tokią matome „Ozo“ klientę. Tokia moteris žino, ko reikia jai, jos šeimos nariams ir kolegoms, kad jaustų pasitikėjimą, rūpestį ir paskatinimą.

Visa tai – nuo maisto produktų šeimos stalui, stiliaus ir grožio prekių bei paslaugų sau iki verslo dovanų partneriams – ji randa prekybos centre.

Dėl šios priežasties nusprendėme tapti pagrindiniu konferencijos „Moters vizija“ rėmėju, kartu ieškoti, kurti ir siūlyti tai, kas padeda mūsų klientei – moteriai jaustis laiminga darbe ir gyvenime!“ – sako prekybos ir pramogų centro „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė.

Visos dienos konferencijoje „Moters vizija“, pranešimus skaitys daugiau nei dešimt įkvepiančių asmenybių iš verslo, pramogų pasaulio, gyvenimo būdo mokytojų iš Lietuvos ir užsienio.

Pagrindinės renginio pranešėjos – lietuvių kilmės aktorė Ingeborga Dapkūnaitė ir socialinė verslininkė Madi Sharma. Renginį ves ir moderuos – „Lietuvos ryto TV“ laidų vedėja, visuomenininkė Daiva Žeimytė.

„Džiugu, kad į konferenciją pavyko pritraukti gausų būrį pranešėjų, o dabar, turėdami dar ir tokių solidžių partnerių palaikymą, galėsim nuveikti dar daugiau.

Ir žinoma svarbiausia – padovanosime moterims kitokią, motyvuojančią, kovo 8 – ąją“ – džiaugiasi „Moters vizija“ konferencijos sumanytojas Martynas Šaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.