Po skandalo dėl nuomojamo buto Monika Šalčiūtė pasirodė filmo premjeroje

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje esančiame kino teatre pristatytas ilgai lauktas filmas „Pelėdų kalnas“, kurio premjeros nepraleido šimtai kviestinių svečių. Garsbių žmonių tarpe buvo galima pamatyti ir šokėją Moniką Šalčiūtę, kuri pastarosiomis savaitėmis klampinama į ne vieną skandalą.

 Monika Šalčiūtė su drauge.<br> T.Bauro nuotr.
 Monika Šalčiūtė su drauge.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2018, 8:52 PM

Filmo premjeroje Monika nestokojo geros nuotaikos, mielai pozavo fotografams ir, žinoma, kaip visada stengėsi paryškinti puikią savo figūrą. Veide – jokio liūdesio šešėlio, kuris galėtų persekioti dėl skandalų su buvusia buto nuomotoja.

Primename, kad neseniai socialiniuose tinkluose pasklido nuotraukos, kuriose – esą M.Šalčiūtės apgadintas nuomotas butas. Mergina apkaltinta ne tik apgadinimu, bet ir mokesčių vengimu, pabėgimu.

Tiek buto savininkė Liudmila Kubilė, tiek Monika Šalčiūtė bendro sutarimo nepriėmė ir, rodos, išpildys kiekvienai siųstą grasinimą – nesusipratimą aiškinsis teisme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.