Dizainerio Roberto Kalinkino žmona Agnė laukiasi antro kūdikio

Dizaineris Robertas Kalinkinas (29 m.) su žmona Agne (33 m.) pasidalijo kurį laiką saugota žinia. Rudens pradžioje jų šeimą papildys antra atžala, o vyresnėlis Markas jau laukia brolio arba sesės.

 Robertas Kalinkinas su žmona Agne.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Robertas Kalinkinas su žmona Agne.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2018, 11:16 AM

Kalbėdamas su naujienų portalu lrytas.lt Robertas juokėsi, kad žino, kaip atsiranda vaikai, todėl žinia, kad žmona laukiasi, neatrodė labai netikėta. Tačiau – be gali pakili ir atnešusi daug džiaugsmo.

„Juk gyvename ne Viktorijos laikais, seksas mūsų amžiuje tikrai egzistuoja. (Juokėsi) Man nebuvo netikėta, kai Agnė pranešė, kad laukiamės. Tiesiog šios žinios tikėjomės ne vienerius metus, todėl tai – išlaukta akimirka. Tą sekundę, kai Agnė man pranešė žinią, aš negalėjau suvaldyti šypsenos“, – šiltomis emocijomis dalijosi dizaineris.

Pasak jo, kiekviena šeima, kaip ir jų, žinoma laukia antro kūdikio. Ir vyresnėlis Markas, ir neseniai užsimegzusi gyvybė į Kalinkinų šeimą atėjo ne iškart. Nors pora labai norėjo vaikų, net ir vyresnėlio teko laukti apie ketverius metus.

R.Kalinkinas pridūrė, kad dabar – dar tik nėštumo pradžia, todėl iki rudens liko nemažai laiko kaip reikiant pasiruošti antro kūdikio gimimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.