Po gyvenimo dramų Giedrius Masalskis pasakė, kodėl grįžta į televiziją

Nuo gegužės 7 dienos per LNK televiziją žiūrovai išvys eksperimentą „Tamsoje“. Tad trečiadienio popietę svečiai buvo pakviesti į renginį „Gėlė tamsoje“. Jo metu garsios Lietuvos žvaigždės, floristo Manto Petruškevičiaus pagalba, puokštes kūrė užrištomis akimis.

 Giedrius Masalskis. <br> T. Bauro nuotr.
 Giedrius Masalskis. <br> T. Bauro nuotr.
 Giedrius Masalskis. <br> T. Bauro nuotr.
 Giedrius Masalskis. <br> T. Bauro nuotr.
 Giedrius Masalskis. <br> T. Bauro nuotr.
 Giedrius Masalskis. <br> T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-05-02 14:41

Šio neeilinio eksperimento vairas patikėtas Giedriui Masalskiui. 

Nors pastarieji metai renginių organizatoriui, verslininkui, buvusiam televizijos ir radijo laidų vedėjui Giedriui Masalskiui (46 m.) nebuvo lengvi ir pateikė ne vieną išbandymą, tačiau televizijoje savo karjerą pradėjęs vyras ir vėl po ketverių metų tylos į ją grįžta.

„Jaučiuosi puikiai, kadangi darau tai, kas man labai patinka“, – portalui lrytas.lt pasakojo laidos vedėjas.

Į televiziją Giedrių Masalskį paskatino grįžti šio projekto idėja.

„Man patinka, kad tai yra kitoks projektas ir stipriai išsiskiria iš prieš tai buvusių. Eksperimentas „Tamsoje“ yra ne šiaip televizinis šou, bet su socialiniu atspalviu. Siunčia socialinę žinutę, kuri mane žavi“, – kalbėjo G. Masalskis.

Paklaustas apie ateities planus, Giedrius Masalskis su šypsena atsakė, kad kol kas vesti daugiau projektų neplanuoja, tačiau galimybėms jis visada atviras.

Lrytas.lt primena, kad pastarasis laikotarpis žinomam šou verslo atstovui nebuvo lengvas. Praėjusių metų gruodį G.Masalskis pranešė besiskiriantis su žmona, televizijos laidų vedėja, Asta Stašaityte. Tačiau tai nebuvo vienintelė krizė.

Vienas iš jo verslų – maitinimo įmonė – bankrutavo, o metų pabaigoje mirė tėtis. Žymiam pramogų pasaulio atstovui nebuvo paprasta išsikapstyti iš duobės, į kurią jautėsi įkritęs po eilės skaudžių įvykių.

Apie tai G. Masalskis kalbėti pradėjo tik tada, kai susitaikė su esama situacija ir ėmėsi ieškoti būdų, kaip pasijausti geriau.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.