Kristina Kaikarienė turi silpnybę: „Nesakysiu, kiek kainuoja, nes vyras sužinos“

Kiekvienas mėgstame apsipirkinėti, tačiau skirtingai atveriame savo piniginės turinį skirtingiems pirkiniams. Ne išimtis iš garsūs šou pasaulio atstovai. Vieni jų – taupūs ir atsispiria pagundai net geidžiamiausiems daiktams, kiti – išleidžia viską iki paskutinio cento. Šį kartą lrytas.tv laidoje „Tipo vlogas” su Darja ir Kenu sužinosite kiek ir kam pinigų negaili įžymybės.

 Kristina Kaikarienė ir Saugirdas Vaitulionis.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Kristina Kaikarienė ir Saugirdas Vaitulionis.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-19 12:05

Vestuvių ir renginių organizatorė Kristina Kaikarienė prisipažįsta jaučianti silpnybę aksesuarams: „Aš visuomet norėdama pasikelti sau nuotaiką įsigijų naują rankinę ar kvepalų buteliuką. Šiems daiktams man niekada negaila pinigų.

Nenorėčiau atskleisti kiek jie kainuoja, nes greičiausiai šį video matys ir mano vyras, tačiau pinigų šiems daiktams tikrai negailiu. Mėgstamiausia mano apsipirkinėjimo vieta – Italija. Ten galima rasti išties išskirtinių ir kokybiškų daiktų. Internetu pirkti nemėgstu, o viskam kitam, tiesiog trūksta laiko.

Televizijos laidų vedėjas Edvardas Žičkus aistringas keliautojas, o kai jis išvyksta į kelionę, jo su nekantrumu laukia draugai ir artimieji. Vyras visiškai negaili pinigų lauktuvėms, kurios taip pat nebūna banalios. „Visi žino, kad magnetukų iš manęs neverta laukti, aš mėgstu originalias dovanas, tad tam skiriu daug dėmesio, kai tik nuvykstu kur nors, iškart ieškau lauktuvių kiekvienam individualiai. Jei tai būna Azijos šalis, būtinai parvežu išskirtinių vietinių prieskonių, jei keliauju kur nors kitur ieškau prabangių šilkų ar kažko, kas reprezentuotų mano lankomą šalį”, - „Tipo vlogas” vedėjai Darjai Kot atskleidė E. Žičkus.

Pramogų pasaulio atstovas Saugirdas Vaitulionis, priešingai, nei kiti įsivaizduoja pinigų gaili viskam: „Aš nesu išlaidus, nematau reikalo švaistyti pinigų viskam, ką matau, tikrai esu šykštus apsipirkinėjant. Vienintelis dalykas, kam tikrai negailiu pinigų – kelionės. Joms galiu išleisti viską, ką turiu. Manau, kad nereikia prisirišti prie daiktų, reikia kolekcionuoti įspūdžius, būtent to visiems ir linkiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.