Kristina Kazlauskaitė trumpam grįžo į filmavimo aikštelę: „Savo laisvės niekam neatiduosiu!“

Dar visai neseniai savo humoro jausmu ir charizma televizijos ir teatro žiūrovus džiuginusi aktorė Kristina Kazlauskaitė dabar mėgaujasi užtarnautu poilsiu – išėjusi į pensiją jau kurį laiką nebevaidina. Tačiau visai netrukus mylimą aktorę bus galima trumpam vėl išvysti kino ekrane – moteris nusifilmavo rugpjūčio 3 dieną pasirodysiančiame lietuviškame vaidybiniame filme „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 21, 2018, 12:14 PM

Ilgametę vaidybinę patirtį turinti K. Kazlauskaitė – neabejotinai viena mylimiausių ir gerbiamiausių Lietuvos aktorių. Nustojusi vaidinti, šiuo metu žinoma moteris mėgaujasi paprastais dalykais – laisvalaikį leidžia gamtoje, rūpinasi buitimi.

„Mano poilsis susideda iš kasdienio gyvenimo – tvarkausi tarp gėlyčių, skaitau knygas, klausausi muzikos, darau viską, ką noriu ir tuo pačiu „kaifuoju“ nuo to, kad nieko nedarau. Vis dar jaučiu laisvę ir niekam nenoriu jos atiduoti“, – juokėsi K. Kazlauskaitė.

Tačiau įdomių pasiūlymų aktorė neatsisako – jau šią vasarą K. Kazlauskaitės talento gerbėjai vėl galės ją išvysti kino teatruose pasirodysiančiame filme „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“. „Įspūdžiai po filmavimo yra labai geri, nes filmavimas buvo neilgas. Jei būtų buvęs ilgesnis, būtų buvę daug daugiau streso. Dabar buvo labai gera ir malonu, puiki komanda“, – šypsojosi aktorė.

Televizijos žiūrovus K. Kazlauskaitė dažniausiai linksmindavo komiškais vaidmenimis ir humoro jausmu, todėl šis vaidmuo – ne išimtis. Tiesa, aktorė tikino mėgstanti kitus gera nuotaika užkrėsti ir tikrame gyvenime.

„Ir gyvenime aplinkiniams stengiuosi kelti ne liūdesį, o kiek pati galiu pataisyti kitiems nuotaiką, jei ji bloga. Tiesiog imu ir žvelgiu į viską iš kitos pusės – tuomet pamatau pozityvius dalykus“, – išmintimi dalinosi K. Kazlauskaitė.

Didžiąją dalį gyvenimo scenoje ir prieš kameras praleidusi moteris atskleidžia, kad aktoriaus profesija – ne tokia paprasta, kaip gali pasirodyti daugeliui, tačiau pasimaišiusiuose sunkumuose taip pat įžvelgia ir šio amato grožį.

„Manau, kad kiekvienam aktoriui sunkūs savi dalykai – vieniems sunkiausia išmokti tekstus, kitiems – persikūnyti į kitą personažą, visą laiką surasti savyje kažką naujo, įlįsti į svetimą kailį. Bet čia dėčiau lygybės ženklą – tame ir pats įdomumas“, – sakė K. Kazlauskaitė.

Naujasis filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ pasakos apie visiems puikiai pažįstamo personažo nuotykius. Nekilnojamojo turto vystymo agentūroje dirbti pradėjęs Robertas galvoja, kad jo gyvenimas puikus, tačiau tuomet jis sutinka Gretą ir gyvenimas pamažu, bet užtikrintai ima verstis aukštyn kojomis. Greta – gražuolė kaip reikiant, tačiau tokio sunkaus charakterio, kad net patį velnią išvarytų iš kantrybės. Robertas visais būdais bando jos atsikratyti, tačiau kuo ilgiau su Greta bendrauja, tuo labiau supranta, kad po kandaus žodžio ir grubaus elgesio kauke slepiasi jautri ir trapi būtybė, kuri tiesiog ieško meilės ir užuovėjos savo sudaužytai širdžiai...

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.