Aurimas Žvinys su mylimąja laukia šeimos pagausėjimo

Aktorius Aurimas Žvinys šiemet pirmą kartą taps tėčiu. Šiaulių dramos teatro vadovas su mylimąja, aktore Egle Stanišauskaite laukia šeimos pagausėjimo, skelbia portalas „Etaplius“.

 Aurimas Žvinys su aktore Egle Stanišauskaite laukia šeimos pagausėjimo.
 Aurimas Žvinys su aktore Egle Stanišauskaite laukia šeimos pagausėjimo.
Aurimas Žvinys. <br>LR archyvo nuotr. 
Aurimas Žvinys. <br>LR archyvo nuotr. 
Aurimas Žvinys. <br>LR archyvo nuotr. 
Aurimas Žvinys. <br>LR archyvo nuotr. 
Aurimas Žvinys. <br>LR archyvo nuotr. 
Aurimas Žvinys. <br>LR archyvo nuotr. 
Eglė Stanišauskaitė. <br> Šiaulių dramos teatro nuotr.
Eglė Stanišauskaitė. <br> Šiaulių dramos teatro nuotr.
A.Žvinys anksčiau buvo vedęs I.Norkutę.<br>Asmeninio albumo
A.Žvinys anksčiau buvo vedęs I.Norkutę.<br>Asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 6:17 PM, atnaujinta Jun 28, 2018, 3:28 PM

Su dabartine širdies drauge aktorius pasirodė praėjusių metų spalį. Tuomet kartu su E.Stanišauskaite atvyko į Šiaulių arenos gimtadienį.

Eglė – Šiaulių dramos teatro aktorė. 29-erių moteris šiame teatre dirba nuo 2013 metų. Jos teatro puslapyje pateikiamoje trumpoje biografijoje rašoma, kad 2008-2012 m. ji studijavo Šiaulių universitete, o 2012 m. suvaidino pirmą vaidmenį Šiaulių dramos teatre kaip teatro bendradarbė spektaklyje N.Leskovo „Ledi Makbet iš Mcensko apskrities“ (rež. R. Banionis).

Anksčiau A.Žvinys buvo vedęs aktorę Ingą Norkutę. Pavyzdine vadinta pora po penkerių metų išsiskyrė. Vienoje televizijos laidoje moteris sakė, kad juodu išskyrė darbinė konkurencija.

„Kai su mylimu žmogumi tampi konkurentais... Vargu, ar kas gali išeiti“, – sakė I.Norkutė.

Tuo tarpu A.Žvinys apie tai, kodėl santuokoje nusprendė padėti tašką, kalbėjo paslaptingai. 

„Sprendimus mes priėmėme, ko gero, labai individualiai. Mano sprendimas buvo su niekuo nekalbėti: mylėti ir tausoti savo asmeninį gyvenimą. Nemačiau prasmės... Nemaniau, kad esu kažkokia įdomi asmenybė, kad visai Lietuvai reikėtų apie tai pasakotis.

Tikrai sulaukiau daug skambučių, žurnalistų kvietimų pasiaiškinti, pakomentuoti, kokia yra ta tikroji tiesa. Nė vienam nesutikau apie tai kalbėti ir kartą buvo trūkusi kantrybė. Pasiunčiau velniop – sakiau: atstokit nuo manęs“, – kalbėjo vyras.

Tikrąsias poros skyrybų priežastis žino tik patys artimiausi žmonės. Anot Aurimo, posakis, kad niekada nebūna kalta tik viena pusė, galioja ir jų santykiams.

„Taip, nevertėtų kaltinti tik vienos pusės. Aš niekada nieko ir nekaltinau. Ir nebuvo nė vieno tokio pareiškimo, kad aš žinau, kas yra kaltas, o kas ne. Nebuvo išvis jokio pareiškimo“, – sakė jis.

Kalbas apie tai, kad vyrams išgyventi skyrybas lengviau, aktorius vadino mitu.

„Aš negaliu kalbėti už visą vyrų giminę, bet aš manau, kad vyrai irgi yra žmonės su jausmais ir su kažkokiomis savo emocijomis... Tai tikrai, ko gero, yra vienodai šioje vietoje. Dedu lygybės ženklą visiems.

Kad ir kokios poros būtų ar kiek jos būtų kartu pragyvenusios. Tai visiems palieka kažkokį ženklą... Gal kiekvienas skirtingai tai išgyvena. Kai kurie galbūt būna labai emocianalūs, kiti ramiai tai priima, kiti suserga depresija – nežinau. Tų pavyzdžių yra milijonai“, – sakė jis.

Prieš keletą metų I.Norkutė yra prisipažinusi, kad negali susilaukti vaikų.

„Kai draugavome, mums nepavyko susilaukti vaikų, bet Aurimas vis tiek mane vedė“, – apie šeimos dramą yra sakiusi ji. Moteris pasakojo, kad, anot gydytojų, būtent dėl jos šeima negali sulaukti pagausėjimo.

„Ir Aurimas tai žinojo. Bet dar nenuleidžiame rankų ir laukiame stebuklo. Turbūt kažkas iš aukštybių man dar liepia padirbėti. Kita vertus, gal nereikia norėti visko: ir žibėti, ir vaikais būti apsikrovusiai, ir viską spėti“, – prieš keletą metų kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.