„Alfa vyras“ Airinas Arutiunianas: nuo kuklaus jurbarkiečio iki įtariamo prievartautojo

„Vyras turi dominuoti, „eiti kiaurai“, kad moteris gerai jaustųsi“, – prieš keletą metų naujienų portalui lrytas.lt sakė vyrus „Alfa patinais“ mokęs tapti Airinas Arutiunianas. Rodos, kad garsiojo mokytojo metodai netikėtai atsigręžė prieš jį patį – trečiadienio popietę jis buvo sulaikytas.

 Airinas Arutiunianas. 
 Airinas Arutiunianas. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2018, 6:49 AM, atnaujinta Jul 19, 2018, 10:35 AM

Airinui buvo pareikšti kaltinimai dėl prievartavimo. Manoma, jog fotografu apsimetęs ir modelių fotosesijas privačiame bute organizavęs vyras merginas apsvaigindavo ir, šioms praradus sąmonę, jomis pasinaudodavo.

Išpopuliarėti padėjo internetas

Visgi, pavojaus varpais dėl nederamo elgesio Airinas pradėjo skambinti jau seniai. Internete atsiradę pirmieji mokytojo vaizdo įrašai sulaukė didžiulio peržiūrų skaičiaus. Vien įrašas, kuriame jis vyrus moko Alfa mąstymo paslapčių „Youtube“ kanale sulaukė beveik 10 tūkst. peržiūrų.

Kiek vėliau, A. Arutiuniano pamokas pašiepti nusprendė ir šalyje žinomi humoristai – Justinas Jankevičius bei Vaidotas Grincevičius-WhyDotas. Tiesa, ši vyrų parodija susilaukė didesnio populiarumo, nei paties autoriaus darbai – minėtame kanale smagų vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau, nei 600 tūkst. internautų.

Sulaukęs populiarumo Airinas nutarė įkurti internetinį portalą. Jame, ko gero, žymiausias šalyje „Alfa patinas“ ne tik žarstė patarimus, bet ir talpino pažangiausių „mokinių“ fotografijas.

„Siekiame skleisti tinkamą Alfo vyro požiūrį į moteris. Mūsų sekėjai yra šaunūs vyrai, kurie pažintis su moterimis gali pakelti į aukštesnį lygį“, – savo svetainėje anglų kalba rašė Airinas.

Tačiau kuo gi ypatingas tas išskirtinis, šio vyro taip dažnai afišuojamas mokymas?

Komiškose ir, tuo pačiu, itin įžūliose pamokose Airinas mokė vyrus būti drąsiais ir nestokoti pasitikėjimo savimi. Itin dažnai pabrėždamas tokius žodžius, kaip „dominuoti“ ar „užvaldyti“ vyras kitiems vesdavo ne tik teorines, bet ir praktines paskaitas.

Pastarųjų metu Airino pasekėjai, neretai, turėdavo viešumoje prieiti prie jiems patinkančios merginos bei ją užkalbinti. Rodos, kad greitai pasikeisdavo ne tik vyrų mąstysena, bet ir apranga. Mat rūpestingas mokytojas dažnai pabrėždavo ir stipriosios lyties laikysenos, išvaizdos svarbą.

Iš Jurbarko – po visą pasaulį

Vis tik, panašu, kad tikru „Alfa patinu“ yra ne gimstama, bet tampama. Užaugęs Jurbarko mieste A. Arutiunianas visai nebuvo panašus į drąsuolį.

„Kai gyvenau Jurbarke aš jaučiau, kad man kažkas trukdo plėsti pažintis. Buvau nekaltas. Norėjau patirti, kas yra seksas“, – atvirai sakė Airinas.

Vyras pasakojo, kad jo požiūris į moteris pakito praradus nekaltybę.

„Taigi, man reikėjo prarasti nekaltybę. Merginos man rodydavo dėmesį, bet aš nemokėjau jo priimti. Nekaltybę praradau 19 metų. Išėjau į pirmąjį pasimatymą, prieš merginą vaidinau savimi pasitikintį, bet prezervatyvą užsidėjau tik iš antro karto! Bet tada gerai variau, ji buvo laiminga“, – intymiais įspūdžiais dalijosi jis.

Išmokęs priimti moterų komplimentus vyras nutarė išplaukti į platesnius vandenis. Nors pradžioje ir susilaukė daugybės neigiamų komentarų bei pašaipų, jis veiklą ambicingai plėtė užsienyje – Didžiojoje Britanijoje, Jungtinėse Valstijose.

Dar 2016 m. vyras teigė, kad jo mokymai susilaukia didžiulio pasisekimo. Anot Airino, jis dėl uždirbtų pinigų kiekio galės nedirbti dar keletą metų. Vis dėlto, aplinkybės, dėl kurių jis pakeitė savo profesiją ir iš „mokytojo“ tapo „fotografu“ vis dar yra nežinomos.

Kaip teigė jis pats: „Alfa vyras yra chameleonas. Jis neįžeis moters ir sugebės bet kokiu atveju prie jos prisitaikyti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.