Prie vairo 0,7 promilės įpūtęs E. Dragūnas-Sel pateikė savo versiją: „Tai – parodija“

Egidijus Dragūnas-SEL garsėja kaip skandalinga asmenybė. Panašu, jog skandalai jo neaplenkė ir šįkart – sekmadienio popietę vienas garsiausių šalies atlikėjų tariamai buvo sugautas vairuojantis neblaivus.

 SEL.<br> D. Umbraso nuotr. 
 SEL.<br> D. Umbraso nuotr. 
Policijos sustabdytas E.Dragūnas.<br> Skaitytojo nuotr.
Policijos sustabdytas E.Dragūnas.<br> Skaitytojo nuotr.
 Policijos sustabdytas E.Dragūnas.<br> Skaitytojo nuotr.
 Policijos sustabdytas E.Dragūnas.<br> Skaitytojo nuotr.
 SEL.<br> D. Umbraso nuotr. 
 SEL.<br> D. Umbraso nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 5, 2018, 5:43 PM, atnaujinta Aug 6, 2018, 11:13 AM

Remiantis šaltinio „Reidas TV“ duomenimis, policijos pareigūnai Egidijų sustabdė netoli Klaipėdos esančiame Šilutės plente.

Ten prabangų „Lamborghini“ kabrioletą vairavęs vyras viršijo leistiną girtumo normą – jis įpūtė 0,7 promilės alkoholio.

Pasak minėtojo šaltinio, dėmesį į automobilį privertė atkreipti ne tik jo markė, bet ir vairuotojo elgesys.

„Oranžinės spalvos kabrioleto vairuotojas kėlė sumaištį magistralėje, avarines situacijas, pavojingai manevravo, aplenkė moters automobilį ir staigiai stabdė prieš jį“, – rašoma „Reidas TV“ feisbuko paskyroje.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su atlikėju, jis teigė, kad buvo blaivus.

„Ką tik grįžau iš ligoninės, kurioje tyrimams pridaviau kraujo. Galvoju, kad tai – kažkokia parodija. Prieš sėsdamas už vairo tikrai nevartojau alkoholio“, – teigė jis. 

Be to, vyras pridūrė, jog tokį promilių kiekį parodyti galėjo sugedęs alkotesteris. Taip pat Egidijus svarstė, kad dėl leistiną normą viršijančio promilių kiekio kalti gali būti ir jo vartojami inhaliaciniai vaistai. Mat atlikėjas šiuo metu serga. 

Visgi, vairavimu išgėrus SEL kaltinamas jau nebe pirmą kartą. Dar 2015 m. pabaigoje sostinės centre sustabdžius Egidijaus vairuojamą automobilį jam buvo nustatytas vidutinis girtumas.  Tiesa, tąkart kaltinimai buvo pagrįsti.

Tuomet, apie netinkamą balto „Mercedes Benz“ vairuotojo elgesį pranešė piliečiai. Atlikėjas įpūtė 1, 65 promilės alkoholio. Už tai jam buvo atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Panašu, kad šis įvykis E. Dragūnui – skaudi pamoka. Jau po keturių mėnesių jis socialiniame tinkle savo gerbėjus ragino nevairuoti išgėrus ir išsikviesti taksi automobilį. 

„Laba diena. Šiandien yra 4 mėnesiai, kai aš praradau teisę vairuoti. Mieli žmonės, šiandien penktadienis ir šeštadienio rytą skaitysim, kaip vėl kažkas naktį bus pagautas už vairo neblaivus – įžymus ar ne.

Todėl nedarykite sau problemų ir tegul tie nesidžiaugs... Palikit mašiną namie ir išsikvieskit taksi. „F...“ reidai kad ir linksmi mes ne už vairo“, – 2016 m. rašė įžymybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.